Dominik55 kérdése:
16 éves vagyok 2 napja. Mit javasoltok Fecskét vagy boxert hordjak?
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 18:46
11/15 anonim válasza:
Figyu!
Ha te az alsónadrágra a Fecske kifejezést használod, akkor 100%, hogy nem 16 éves vagy. ;)
13/15 anonim válasza:
Amelyik kényelmesebb.
Próbáld ki! Én jobban szeretem a boxert,valaki a fecsker..
15/15 anonim válasza:
fecske jobban tart. sporthoz is ideálisabb. a boxerben elmászik ide oda nem tart úgy egy jól kialakított nem pár száz Ft os fecske sokkal kényelmesebb én hordom mindkét fajtát. másoktól se volt még panasz se erre se arra. aki még azon van felakadva, hogy a fecske elavult meg kinevetnek vele annak a szellemi korhatára nem haladta még meg a 20 évet egy szépen megtervezett fecske sokszor 100X jobban néz ki mint egy összetákolt boxer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!