Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit javasoltok egy 16 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasoltok egy 16 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem a barátommal, de még mielőtt elélvezett, előtte pár mp-vel kivette. Sok ondó ment a hasamra, de félek, hogy mehetett belém is.

Mit tegyek? Kicsi az esély, de rettegek. Szüleimben nem bízok, nem merném elmondani nekik soha se.

Esemény utáni tabletta, vagy abortusz később? Tudom, hogy a tabletta felborítja a hormonokat, veszélyes és egészségtelen, ráadásul a fene tudja, hogy kiadnák-e nekem a receptet. Az abortuszra kevesebb az esély, de ahhoz tuti kell szülő. (?) És az abortusz esetén van bennem egy nagyon nagy bűntudat, hogy megölök egy embert... De meg tenném, mert rémes élete enne, ha msot kéne világra hoznom...

Tudom, nem kellett volna, hibáztam. Kérlek segítsetek!

2014. okt. 26. 21:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
esemény utánit, az eljövendő alkalmakra meg gumit
2014. okt. 26. 21:44
 2/14 Tibohr ***** válasza:
22%
Magadra vess, segíts magadon az isten is megsegít
 3/14 anonim ***** válasza:
Tabletta most! Kiadják 16tól asszem irány ügyelet
 4/14 RRR ***** válasza:
100%

esemény utáni

és ne szórakozz legközelebb védekezés nélkül

2014. okt. 26. 21:46
 5/14 Mellékhelység ***** válasza:
15%
Szerintem szüld meg és add nevelőszülőkhöz.
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Régebben én is úgy csináltam, h kivettem mikor elmentem! vannak veszélyei ennek a védekezésnek, de bízzunk benne, h a te esetedben nem lesz gond! Nálunk nem volt ilyen probléma. jelen esetben meg a BN-m gyógyszert szed!
 7/14 anonim ***** válasza:
20%
Nem kell félni ez volt az első ?
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Már az előváladéktól is teherbe lehet esni. El nem tudom képzelni 2014ben mekkora retardnak kell lenni, hogy alapismeretek nélkül (ami két perc googlizás lenne) kezdjetek el kúrni mint valami agyatlan nyulak.
2014. okt. 26. 21:49
 9/14 Lundbeck Johanna ***** válasza:
22%

Ne járj úgy, mint én! H*lye voltam, most 19 évesen anyuka vagyok. Bár már nem bánom, semmiért nem adnám oda ezt a csöppséget, de tény, hogy az életem alaposan felborult.

Ne legyél buta! Szex csakis kotonnal! Ha a pasid ezt nem érti meg, lapát neki!

2014. okt. 26. 21:50
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem kérem ezt a hangot, mert fogalmad sincs a körülményekről. Pont azért írtam le mindent részletesen és aggódtam, mert tudom, hogy hiba volt és még nem fordult elő ilyesmi ezelőtt!

Köszönöm a válaszokat, akkor egyöntetűen tabletta nyert...

2014. okt. 26. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!