Milyen autót javasoltok lánynak, aki kezdő vezető?
Főbb szempontok: megbizható legyen, alacsony fogyasztás főleg városon belül, viszonylag olcsó, ne nagy.
Ilyen szempontokból melyiket javasolnád a következők közül?
1.,VW Polo
2.,Suzuki Ignis
3., Suzuki Alto
4.,Suzuki Swift
5.,Suzuki WagonR
6.,Ford Fiesta
7.,Opel Corsa
4-500-ból? Corsa,Polo,Fiesta,Swift.
A többit hagyjuk.
Corsa Póló (Fiesta) esetleg
Többi nem is autó csak ipari hulladék..
Amúgy tévhit hogy kis autó keveset fogyaszt. Max parkolni könnyebb vele.. Nekem autókereskedő volt sokáig az egyik haverom és sokat segítettem neki. Így volt már nálam szinte minden. Akkor fogtam a fejem mikor a 9 fős kisbusz kevesebbet fogyasztott mint a golf 3 :)
Amúgy én a japán autókra esküszöm tapasztalataim alapján.. Én honda civict ajánlanék neked. Nem bánnod meg szerethető megbízható és elpusztíthatatlan..
A szizukikat nem ajánlom mert 1 karambol 1 halál. ennyi erővel robogót is vehetnél ,azt legalább olcsó fentartani.
Kedves utolsó!
Nagyon nagy hülyeséget mondtál,nem kötekedni akarok de ez az igazság! Civic-ek 3/4-ét széthajtották/bontószökevény. A suzuki nem rossz autó. Nemértem miért szidja mindenki. Nekünk már majd 11 éve van meg,és ha megbecsülöd,nemhajtod szét,vigyázol rá remek autó! 11 év alatt eddig csak 1 kipufogódobot kellett cserélni rajta,meg olajat(aztis a multhónapba, pedig nem volt rossz az olaj) mellesleg alkatrész nagyon sok van belőle!Fiestában több bajod esne karambolban! Tiszteletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!