Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok egy 16 éves lánynak?
Lefeküdtem a barátommal, de még mielőtt elélvezett, előtte pár mp-vel kivette. Sok ondó ment a hasamra, de félek, hogy mehetett belém is.
Mit tegyek? Kicsi az esély, de rettegek. Szüleimben nem bízok, nem merném elmondani nekik soha se.
Esemény utáni tabletta, vagy abortusz később? Tudom, hogy a tabletta felborítja a hormonokat, veszélyes és egészségtelen, ráadásul a fene tudja, hogy kiadnák-e nekem a receptet. Az abortuszra kevesebb az esély, de ahhoz tuti kell szülő. (?) És az abortusz esetén van bennem egy nagyon nagy bűntudat, hogy megölök egy embert... De meg tenném, mert rémes élete enne, ha msot kéne világra hoznom...
Tudom, nem kellett volna, hibáztam. Kérlek segítsetek!
Esemény utáni mindenképpen. Még ha nem is a legegészségesebb és drága is (7 ezer ha jól tudom), ezzel a módszerrel jársz a legjobban. Nem kell hozzá szülő.
Az abortusz komoly dolog, az egészségednek és a lelkednek is, plusz egy műtét, szintén pénzbe kerül. Hidd el, még ha nem is kellene hozzá szülő (de szerintem kell), akkor se tudnád letagadni.
Legközelebb pedig csakis gumival, és ügyelj(etek) a helyes használatra is.
Amúgy érdekelne, hogy a fiút ennyire nem érdekli, mi lesz veled? Vagy olyan gazdag, hogy egy még sok évig tudná fizetni a tartásdíjat/netán beszállna az abortusz költségeibe?
Szia!
Nekem is van 16 éves lányom, én esemény utáni tablettát ajánlanék neki, ha nem szeretné a babát megtartani, sőt, ha én lennék ilyen helyzetbe, magam is ezt tenném. Még mindig jobb, mint az abortusz!
A következő helyeken találsz ambulanciát Budapesten:
Péterffy s korház,
Margit korház,
Szt. Imre korház,
Szt. János korház,
és az I. II. szülészetek. Baross u. 27, és az üllői út talán 78
Sok sikert, szurkolok neked, és legközelebb nagyon vigyázzatok!
A sürgősségi tabletta nagyon magas hormont tartalmaz, és hidd el nem lesz sétagalop amikor hatni kezd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!