Ért már negatív / pozitív diszkrimináció a feltünően márkás / szegényes öltözéketek miatt?
Figyelt kérdés
Ha feltünő márkajelzéses drága ruhát viseltél bunkón viselkedtek veled vagy kinéztek már a túl szegényes ruházat miatt?
Kort és nemet is írjatok.
2021. szept. 20. 20:02
12/13 anonim válasza:
Sajnos igen. Középiskolában kirekesztettek teljesen, sokszor bántottak csak azért, mert a szüleim akkoriban csak kínaiból és piacról tudtak felruházni. 16 évesen elegem lett ebből, elkezdtem dolgozni és szüleim beleegyezésével szinte az összes pénzemet arra költöttem, hogy öltöztessem magam.
Mai napig nehéz az akkor keletkezett sebekkel megbírkózni...
13/13 anonim válasza:
Igen azt kell tudni rólam hogy hát szeretem az adidast na most ez azzal járt hogy minden áldott nap középiskolába persze elkezdték mindik mondani hogy kis gopnyik (igye az orosz utca "gyerek" mert ugye azok mindig adidasba vannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!