Mit fogtok csinálni, ha lejár az oltási igazolványotok?
Nem a kártyáért oltattam, hanem azért, hogy én se terjesszem már. Számomra fontos mások egészsége és bízom a mai orvos technológiában, meg alapból is a technikában.
Ha mondanák, hogy vegyek fel 10 oltást és soha semmilyen betegséget nem adok át senkinek akkor felvenném mind a 10 oltást. Ha 50-et akkor annyit. Alapból jelentkeznék gyógyszer kísérletekre is, hogy ezzel is segítsek más embereket, akik rosszabb helyzetben vannak mint én. Ezért vagyok plazma donor is.
#2 "Alapból jelentkeznék gyógyszer kísérletekre is,"
Akkor most miért nem jelentkezel? Van több 100 amihez kellenek kísérleti patkányok.
Ilyen elborult agyú mint a 2-es!,kicsit túltolta kormánymédia propagandát.
Az a durva az ilyen emberek, ezért még pénzt se kapnak, hanem alapból ilyen h.lyék, maguktól le is írják.
ilyenkor látom hogy nem is kicsi baj van a világgal.
Lassan egy éve ízületi gyulladás van abban a vállamban, amibe az oltást kaptam az első alkalommal...
Egész nyáron nem fogadott az ortopédia, mert nem volt szabadi időpont, lejárt a beutalóm. Most kértem újat és talán most már kivizsgálják.
A második oltásra elmentem, mert már mindegy volt, de én többet soha a qrva életbe nem vagyok hajlandó ennek kitenni magam. Leszarom, hogy mibe halok bele, leszarom más mibe hal bele, befejeztem. Nem vagyok oltásellenes, de nem vagyok hajlandó évente szúratni magam valamivel, amit lehet, hogy legközelebb is úgy adnak be, hogy lerokkanok egy évre és elesek a sporttól is.
Majd ha lesz tartós vakcina, akkor beszélünk. Addig rohadjon meg mindenki.
Lassan egy éve??? Mikor kaptad meg az oltást?
Nem a kártya miatt oltatok.
Krónikus beteg fiatal vagyok, több más között folyamatosan romló szívbillentyűproblémával, amit tudtommal 10-20 éven belül műteni kell.
Apum COPD-s, 60 éves, rossz egészségi állapotban, túl egy tüdőgyulladáson. Párja műtét előtt áll, szteroidot szed. Annak anyukája 80 feletti, rákból gyógyulgató.
Sem én nem akarok meghalni, lélegeztetőgépet sem, tartós egészségkárosodást sem.
Ha beoltatom magam, kis eséllyel fogok fertőzni és ha fertőzök is, kevésbé és rövidebb ideig. Mivel a szervezetem megtanul védekezni ellene, nem vagy kevésbé leszek beteg, így nyilván kevesebb vírust ürítek.
Az életemet egészen konkrétan az orvostudománynak köszönhetem, ahogy a krónikus beteg, engem nevelő, 75 évesen elhunyt nagyszüleim is.
Nem tartom világszintű átverésnek a járványt.
Még ha teszem azt van is közös érdek, nem tudnak ennyire összefogni és egy húron pendülni egymással szemben álló országok.
Nem tudnak kisemberek is ennyire egyformán hazudni (például volt munkatársam és az egészségügyis párja)
Jöjjön a nem reprezentatív ismerősi köröm.
Családom beoltva, barátaim beoltva, munkahelyemen 85%-os átoltottság. Összesen egy embernél menszesz probléma egy.
A COVID -ot MINDENKI megsínylette, aki elkapta és több elhunytat is ismertem személyesen.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!