Mit fogtok csinálni, ha lejár az oltási igazolványotok?
Sajnos a konteó hívők , az oltastól "rettegők ", a sufnitudósok vagy csak a politikai ellenérzés miatt tagadók szerint (bár azt valami érthetetlen okból elhiszik nekik, hogy pl a maszk nem kell, a többit nem.) szerint te egy "rettegő" "vírushívő" (ezen mindig jókat röhögünk, micsoda baromságokat tudnak kitalálni a tanulatlan agyukkal) vagy. Véletlenül sem egy logikusan gondolkodó. Nemrég olvastam, egy orvosnak készülő végzős próbálta levezetni mi miért baromság ezeknek. De egyrészt a fele fel sem fogta miről beszél , ezek lényegtelenek (egyértelmű volt a valaszaikbol) másrészt meg sem próbálják megérteni, szemellenző fel, és csak nyomja, nyomja. Ha forrást hozol neki, van aki hoz, amiről sokszor kiderül, hogy kamu, blikk meg youtube mint hiteles forrás, vagy egyszerűen oltasellenes, vírust tagadó weboldal, ami legtöbbször egy ember véleménye, nem egy hivatalos szakvélemény. És rengetegszer egyszerűen félre érti, hibásan értelmezi a leírtakat vagy csak kiragad a kontextusból egy részletet és azon lovagol.
Olvastam olyat is, ahol egy kórházban dolgozó orvost (képpel, névvel, látható információkkal) egyszerűen lehülyéznek olyanok akik egy mondatot se képesek helyesen leirni.
Személyesen voltam tanúja egy olyan esetnek, amikor egy ruházati boltban dolgozó eladó éppen kioktatta a vírusok terjedéséről és kezeléséről az anesztes főorvost..
Komolyan nem tudtam eldonteni, hogy sírjak-e vagy nevessek. Tragikomédia a javából.
(Persze nem mind ilyen, de akik igen, kissé nehezen tudják megemészteni, hogy nem minden oltott f@ssa le a bokáját, és sok oltatlan "retteg" egy oltástól. Es egész nap ezen pörög, másról nemigen lehet vele beszélni már. Ha megkérdezed milyen volt a hétvége, a harmadik mondata már biztos oltás, covid, nem igaz, nem oltatok..fújja, fújja mint valami mantrát. Nagyon fárasztóak már.)
Sajnos rengeteg ilyen van.
Jobbulast kívánok neked és a családodnak!
Látod? Az ilyenekről beszéltem..
12
10-es voltam, az olyanokról, mint aki lepontozta a 11-est?
De ha lassan egy éve szenvedsz a valladdal, az oltast meg fel éve kaptad, akkor nem valószínű, hogy köze van a két dolognak egymáshoz.
Ezt mindenképp ki kell vizsgaltatnod ha lassan egy éve szenvedsz vele. Tudom milyen rossz, láttam páromon. Neki hónapokig kellett ilyen problémával a bal valla miatt fizikoterapiara járnia, injekciós kezeléseket is kapott. Nagyon nehezen jött helyre. Jó hogy van már beutalód, legalább el tudják végre kezdeni a kezelést.
Jobbulast!
8 hónapja szenvedek a vállammal, lehet, hogy túloztam a majdnem 1 évvel, de a lényegen nem változtat.
Oltás után egy hétig nem bírtam mozdítani, annyira fájt, utána kicsit enyhült, de sosem múlt el.
Nem kell hülyének nézni... Mint mondtam, sportolok, tisztában vagyok vele, ha én csináltam valamit a vállammal, de ez nem én voltam.
Le kellett mondanom az úszásról, qrvára fáj, hogy egészséges akartam lenni és végre eljárni edzeni, most pedig azért nem tudok rendesen, mert ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!