Ugye milyen fura?

Figyelt kérdés
Ha én nem vagyok hajlandó vádligatyát viselni, helyette inkább rövidet, akkor megbotránykoznak, de ha egy nő szoknyát nem hajlandó felvenni akkor szinte mindenki egyetért vele.

2020. júl. 1. 07:58
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
98%
Uncsi vagy nagyon!
2020. júl. 1. 08:12
 2/33 anonim ***** válasza:
98%
A furcsa inkább az, hogy ennyit tudsz pörögni ugyan azon a témán, ami a kutyat se érdekli 🙄
2020. júl. 1. 08:14
 3/33 A kérdező kommentje:

1.

Válasz, esetleg..?

2.

Csupán azért mert a nők meg a szoknya viselésén tudnak folyamatosan.

Ballagásra felvegyem..?

Ünnepségre felvegyem, de nem szeretem..

És most ez a kislány a következő!

Csak én nem támogattam az ötletét, máris kiakadt!

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

De ugye ha én nem veszek fel vádligatyát akkor már fura vagyok..

2020. júl. 1. 08:21
 4/33 anonim ***** válasza:
97%
Senkit nem érdekel.
2020. júl. 1. 08:23
 5/33 anonim ***** válasza:
95%
Minek csámcsogsz ezen a témán folyton? Mindenki magasról tesz rá, hogy mit hordassz.
2020. júl. 1. 08:26
 6/33 anonim ***** válasza:
97%
Vegyél fel szoknyát!
2020. júl. 1. 08:26
 7/33 anonim ***** válasza:
94%
Mi a jóég fura??? Ket teljesen normális ruhadarabról van szó, kit érdekel mit hordasz... Hidd el mást sem érdekel az utcán, csak te beszéled be magadnak.
2020. júl. 1. 08:30
 8/33 A kérdező kommentje:
Látom csak én olvasom az ilyen jellegű kérdéseket itt...
2020. júl. 1. 08:35
 9/33 anonim ***** válasza:
91%
Más is olvassa, hidd el, csak annyi a különbség, hogy a legtöbben képesek továbbhaladni a műproblémák fölött, mert racionálisan nézve ezek fölött már értelmetlen vitázni. "Szerintem ez kb a 15. században volt téma utoljára." - nyilván túloz az időbeli meghatározással ez a válasz (amit egyébként az általad linkelt kérdés alól másoltam), de a lényeget tekintve ez az igazság. Manapság már általános iskolában sem vitáznak ilyenek fölött a gyerekek. Ne pörögj annyit a témán, mert nem az öltözködésed miatt fognak kinézni, hanem azért, hogy folyton hangoztatod az álláspontodat egy olyan ügyről ami régen lerágott csont.
2020. júl. 1. 09:03
 10/33 A kérdező kommentje:

9!

De nagy probléma van velem..

Persze a sok bhúzázó mikor karöltve sérteget állandóan olyan embereket akik az “elvárttól” eltérő ruházatot viselnek ők nagy egyetértésben sértegetnek , őket senki sem átkozza csak engem...

Hát nem fura..?

2020. júl. 1. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!