Ugye milyen fura?

Figyelt kérdés
Ha én nem vagyok hajlandó vádligatyát viselni, helyette inkább rövidet, akkor megbotránykoznak, de ha egy nő szoknyát nem hajlandó felvenni akkor szinte mindenki egyetért vele.

2020. júl. 1. 07:58
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
69%
Kívánom, hogy sikerüljön leráznod magadról a harag terhét!
2020. júl. 2. 14:03
 32/33 anonim ***** válasza:
91%

,,Akik bhúzáznak, ugyan úgy primitívek, mint te, de ez téged nem tesz kevésbé rosszá."

Ebben benne van az, hogy őket is elítélem a viselkedésükért, nem csak téged.

Ugyan úgy meg szoktam szólni őket is. Ennél a kérdésnél is megtettem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Ezt írtam én:

,,Pontosan a hozzátok hasonló sekélyes, bigott plázalibák nevelik ki "A harisnyás férfihoz" hasonlókat akik aztán itt boldogítanak minket Gyakorin mert próbálnak visszavágni.

Ítélkeztek mások felett és tesztek rá magasról, hogy ez nekik rosszul esik. Anno Magnum idejében minden divatoló férfi ilyet hordott és nem mind volt meleg. Egyáltaláne miért zavar téged, hogy más mit visel, hogyan nèz ki. Addig amíg nem egy szál faxban mászkal az utcán semmi jogod elítélni.

És mielőtt rákaezdesz nem vagyok férfi és sortot sem hordok, csak veled ellentétbe szorult belém némi empátia és van gerincem"

"Mert sok pasi mások miatt rohad a térdgatyájába és nincs annyi bennük hogy felvállalják az öltözetüket mint mondjuk te a szoknyádat!"

Az lehet, hogy sokan azért hordják, de sokan pedig azért, mert nekik az tetszik, abban èrzik jól magukat (pl en se vennék fel se nőkent se pasiként shortot, mert borzasztóan kenyelmetlen és nem túl praktikus viseletnek tartom) és nincs jogod fiúkáknak hívni őket és folyamatosan csesztetni mindenkit aki olyat hord. Mellesleg, ha valaki azért hord valamit, mert azt érzi, hogy tőle azt várja el a társadalom - ez esetben a térdig vagy csak kicsivel fölé érő nadrág - akkor nem úgy fogsz tudni segíteni neki a gátlásai levetkőzéseben, hogy szívózol vele.

"Ne fáradj a megosztással hogy mi elfogadott és mi nem, én leszharom mások véleményét mert magamnak öltözöm."

Az oldalon eddig feltett tucatnyi kérdésed és válaszod tartalmazta a "de a nők akkor miért hordhatják" című sirámot, gondoltam érdekel rá a válasz, de ha nem hát nem.

"Apropó szoknya! Az én eseten skót kilt ami nem egyenlő a szoknyával csak a műveletlenek körében."

És én honnan tudhatnám így teljesen ismeretlenül, hogy te kiltet hordasz? Eddig szoknyáról meg shortról volt szó, nem kiltről. Természetesen felőlem mindet viselheted, szíved joga, remelem jól érzed magad bennük.

"Mellesleg úgy nem lehet semmit elfogadtatni a birkákkal ha nem használjuk csupán csak beszélünk róla."

Viseld is nyugodtan a shortodat és a kiltet, én nem mondtam, hogy ne tedd, csak azt, hogy közben ne szólj le mimdenki mást. Nem segítesz a helyzeteden azzal, hogy agresszívan támadsz mindenkire.

22es voltam

2020. júl. 2. 14:41
 33/33 anonim ***** válasza:
8%

Jóízlésű FÉRFI aki ad magára, nem vesz fel vádligatyát. Sem ilyen negyvenháromzsebes munkásnadrágot. Sem rövidujjú inget. Sem övtáskát. Satöbbi.

Ezek legalább annyira tabuk, mint a szandál zokni. Tudnom, sokat nem ismerik ezt el, meg aki az aldiból öltözködik és felvesz mindent mindennel mert kényelmes, azoknak tökmindegy. Azokkal nem lehet vitatkozni és úgysem lehet megmagyarázni.

De az általam említett ruhadarabok igenis röhelyesek :D

2020. júl. 3. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!