Ugye milyen fura?
Ezzel a kommenteddel támogatod a bhúzázók megnyílvánulását!
Gratulálok!
Szinten lehetsz...
Hát jó, akkor válaszolok, eddig azért nem tettem, mert eléggé fárasztó vagy már a folytonos vergődéseddel és feltűnési viszketegségeddel, a ténnyel hogy folyamatosan más férfiakat abuzálsz verbálisan amiért ők nem testre cuppanó/pitsa gatyában grasszálnak, meg persze a teljes női nemet, mert ők viselik az általad hordani áhított shortot és szoknyát.
Akik bhúzáznak, ugyan úgy primitívek, mint te, de ez téged nem tesz kevésbé rosszá. Bar szerintem mostanra mar csak cukkolnak, hogy tovabb produkáld magad, mint valami cirkuszi majom.
Továbbra is teszek rá magasról, hogy mit viselsz és mit nem, felőlem akár egy szál fa*ban is mászkálhatnál az utcán nem érdekelne.
És tudod mit? En az a tipusu lány vagyok akin szökőévetnte egyszer van nadrág es alap járaton hosszú, bő szoknyákat hor, mégsem ócsárolom a többi nőt, amiért ők slim fit farmerban vagy epp forró naciban érzik jól magukat, pedig sokszor nekem is beszólnak, hogy "mamásan" nézek ki.
Sőt, ha igényt tartasz rá, megosztom veled a nagy titkot, hogy miért jobban elfogadott a nők nadrág viselése, a férfi szoknyánál
Ne pörögj fel, nem vagy turbina...
Én nem vergődök csupán szeretném a másik suttyó táborról is olvasni a véleményt!
MOST! Megtetted, köszönöm szépen!
DE! Ha esetleg feltünnének egy kommentben akkor őket is rakd helyre legyélszíves úgy mint engem.
Mert ami ki tud hozni a sodromból az a diszkrimináció.
Abban had javítsalak ki hogy én nem csak áhítozom a sort és a szoknya viselése után hanem viselem is őket.
Logikus viselet 30 fokban mindkettő, számomra a logikátlanság nem elfogadható főleg ha az a gyávaságon alapszik.
Mert sok pasi mások miatt rohad a térdgatyájába és nincs annyi bennük hogy felvállalják az öltözetüket mint mondjuk te a szoknyádat!
Apropó szoknya! Az én eseten skót kilt ami nem egyenlő a szoknyával csak a műveletlenek körében.
Az pedig férfias megfelelő kiegészítőkkel.
Ne fáradj a megosztással hogy mi elfogadott és mi nem, én leszharom mások véleményét mert magamnak öltözöm.
Mellesleg úgy nem lehet semmit elfogadtatni a birkákkal ha nem használjuk csupán csak beszélünk róla.
Valaki magyarázza el mi a problémája a kérdezőnek, mert én nem értem... folyton ellentomnd önmagának.
Egyébként, 22-es, látod, hiába fáradoztál a kedves válasszal, a kérdező se nem lát se nem hall.
Szánalmas..
Érthetően elbeszélgettem a hosszú szoknyás kislánnyal, és most itt értetlenkedik pár nem hiába született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!