Ugye milyen fura?

Figyelt kérdés
Ha én nem vagyok hajlandó vádligatyát viselni, helyette inkább rövidet, akkor megbotránykoznak, de ha egy nő szoknyát nem hajlandó felvenni akkor szinte mindenki egyetért vele.

2020. júl. 1. 07:58
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%
NEM! Mindenki álljon ki magáért. És nem, az nem magadért való kiállás, hogy 1. sajnáltatod magát és 2. másokra tereled a szót, hogy nekik miért könnyebb/miért őket kéne kinézni.
2020. júl. 1. 09:35
 12/33 A kérdező kommentje:

11!

Én kiállok magamért, látszik is a reakció...

Persze a búzázókat senki nem ekézi.

Ami volt a kérdésem ugye, de te elterelted támadással a válaszadást.

2020. júl. 1. 10:52
 13/33 anonim ***** válasza:
94%
a 7-es, 9-es és 11-es választ is én írtam, ha visszaolvasod látható, hogy először a válaszodra, majd a válaszomra jött kommentjeidre válaszoltam. Így kialakult egy párbeszéd - így nem csak az én felelősségem, hogy elterelődött a beszélgetés más irányba. A "támadást" meg inkább nevezném véleménykifejtésnek... ennyi erővel én is mondhatnám, hogy te "támadsz".
2020. júl. 1. 11:02
 14/33 A kérdező kommentje:

Okés!

De mi a helyzet a provokáló bhúzázókkal??

Velük semmi gond csak velem?

2020. júl. 1. 12:17
 15/33 A kérdező kommentje:

Nagy a hallgatás.

Miért is nem lepődök meg ezen...

2020. júl. 2. 09:31
 16/33 anonim ***** válasza:
Ugyanazt a kérdést tetted fel a 14es kommentben, amire már egyszer válaszoltam.
2020. júl. 2. 10:14
 17/33 A kérdező kommentje:
Nem erre a kérdésemre feleltél, mellesleg a többiek válaszára is kíváncsi lennék mert most ők lapítanak, nyílván semmivel sem tudják megindokolni a sértő megnyílvánulásaikat.
2020. júl. 2. 10:44
 18/33 anonim ***** válasza:

Milyen válaszra vársz?

Te csupán azokat a kijelentéseket díjazod, amik veled értenek egyet, de nem nyitsz más ideológiák felé.

Szerinted jó dolog ha egy férfi szoknyát vagy forrónacit visel. OKÉ.

De tőlünk mit vársz? Nem fogunk örömtáncot járni azért, hogy kifejezed magad az öltözködéseddel, ugyanakkor nem fogunk megszólni se, mert nem a mi dolgunk.

Sokkal elítélendőbb az itteni hittérítésed ebben a témában, mint maga a tény, hogy miként akarsz öltözködni.

2020. júl. 2. 10:50
 19/33 A kérdező kommentje:

Akkor segítek!

Mondjuk olyan válaszra várnék mint amiket én is szoktam kapni.

Mekkora paraszt vagyok meg bunkó a modorom.

Egy mást lebhúzizónak talán nem suttyó ez a megnyílvánulása...?

2020. júl. 2. 10:56
 20/33 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem kaptad meg a várt lehordást és anyázást. Emeld ki a kérdést amikor tudod, hátha rádtalál egy hozzád hasonlóan sérült alak.
2020. júl. 2. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!