Ti hogy vélekedtek a tetoválásokról? Miért tartja a társadalom egy kevésbé elfogadható dolognak?
Én úgy vélekedek ahogy te.
De az olyan tetoválásoktól kiráz a hideg amit divatból csinálnak az emberek pl:pasiknál csillag a könyéken meg a tipikus rib@..c tetkó derékon. Vagy a nonfiguratív semmit mondók.
Nekem még nincs tetoválásom de lesz nem is egy és azok számomra fontos dolgok lesznek amik rólam szólnak.
Nekem tetszenek a tetoválások és nem fog érdekelni az sem ha 80 évesen a szottyadt bőrömön hogy néznek majd ki. :)
Az önkifejezés egyik formája és ha valaki profi tetkós akkor művészet is. 22L
Azt hiszem azért vannak úgy ellene az idősebbek, mert a koncentrációs táborokban mindenki kapott egy számot, amit felvarrtak a bőrükre. Ettől fogva a tetoválás számukra megjelölésnek számított. A fiatalabbak nem ebben a világban éltek/nőttek fel, számukra már mást jelképez a tetoválás.
Szerintem szép és kifejező, mindaddig amíg tényleg jelent számodra valamit, nem divatból csinálod, és nem úgy választasz hogy beírod a google-be hogy "szép tetoválások" és találomra választasz egyet mert tetszik. :))
A tetoválás sok esetben tárgyát képezte már diszkriminációnak. Pl. nem vesznek fel munkahelyre stb...
Egyesületünk INGYENES SEGÍTSÉGET nyújt azok számára akiket valamilyen DISZKRIMINÁCIÓ ért vagy csak kérdésük van a témában. Bármilyen felmerülő kérdésére szívesen válaszolunk! Keressen bizalommal!
www. fordulopontegyesulet.hu/diszkriminacio (ingyenes regisztrációhoz kötött!!)
vagy 06-20-824-3925, 06-30-627-8880
(FOKKE)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!