A sok hozzászólást elolvastam, és arról bezzeg senki se írt, hogy ez a kérdés nem másról, mint a harisnyafétisről szól!Mert tényleg igy van,és a kedves kérdező is az, csak nem meri bevallani.
Márpedig férfi létenre én is megbámulom azokat a nőket, akiken harisnya van.Nincs ebben semmi rossz, egyszerűen vonzzák a tekintetet!Különösen a fekete színű, mert az minden színű ruhához passzol.Viszont mindezek ellenére én nem fogok lesüllyedni odáig, hogy rövidnadrággal hordjak nejlonharisnyát.Nincs az a pénz, amiért ilyet bevállalnék!Láttam már kötött harisnyát bicikliseken, túrázókon, de az más tészta!Ilyen egyszínű pamutharisnyát én is hordok télen, meg egy pár kollégám is, de nejlomt még egyiken se láttam.Azaz igen, de az kompressziós harisnya volt!Ha gyártanak férfiaknak nejlonharisnyát, hát gyártsanak felőlem a pápának is!Én inkább kihagyom!$
Teljesen egyetértek veled utolsó, szebben le sem lehetett volna írni.
Én kb 20 éve hogy hordok télen harisnyát, de csak vastag pamutot vagy azt a régi bordás pamut harisnyát, mivel nekem ez vált be a legjobban, igy én is el mondhatom magamról hogy kicsit harisnya fétises vagyok, mert gyakorlatilag csak ezt veszem fel mert ezt szeretem ennyi..
33-as
Igen nagy különbség van a kettő között (harisnyás női láb, meg hogy a férfi maga is felveszi), sőt az okfejtésed pont azt bizonyítja, hogy ami női lábon csábító, az pont ezért gáz egy férfi lábon.
A 34-es egy korrekt normális választ adott, de azért lehúzták!
Ez mindent elárul az ittlévőkről.
A harisnya anyaga nem dönt arról hogy milyen nemű viselheti!
A nejlon komfortosabb, kényelmesebb, elegánsabb.
Aki fél tőle és negatív kommentet ír az próbálta? Vagy csak fröcsögni tud róla.
Mellesleg a lányok férfi bakancs viselésével is kéne foglalkozni, hogy egy nőt vajon mi vesz arra rá hogy ilyet felvegyen.
Hát a fétis! A bakancs fétis.
Ők megmagyarázzák hogy ez egy stílus.
Hát akkor a mi harisnya viselésünk is egy stílus.
Kezdjük azzal, hogy a harisnya legelőször is férfi viselet volt...
Az, hogy a nők ma már mindent megtehetnek, az egyedül a férfi hibája, hiszen ahelyett, hogy kiállna a saján neme iránti "jogok" szerzésében és megtartásában még ellenkezőleg neki áll szembemenni (lényegében önmagával)...
Semmi értelme itt vitatkozni, vagy éppen "bátorságot gyűjteni". A nyáron tettem egy próbát. Rövidnadrág alá felvettem egy testszínű nejlon harisnyát és sétáltam a városban egy kicsit. Olyan helyen, ahol viszonylag sok ember volt. Senki nem jött oda kérdezősködni, sőt szerintem nem is érdekelt senkit. Aztán amikor kicsit hűvösebb lett, ugyanezt kipróbáltam egy fekete pamut (igazából akril, de mindenesetre vastag, "zokni anyagú") harisnyával is. A reakció ugyanaz volt.
Szóval aki ennyire kiváncsi, az egyszerűen próbálja ki és ennyi.
37! És 38!
Veletek maximálisan egyetértek!!
Ez pontosan így van.
Ahogy a 37-es leírta, teljesen jól látja, még ennél a kérdésnél is voltak olyan férfiak akik nem hogy kiállnának a “jogaink” mellett, még neki álktak méltatlankodni.
Én azt teszem amit a 38-as írt, és hasonló reakciókat tapasztalok.
Csupán nagy ügyet csinálunk egy egyszerű ruhadarabból, amúgy a kutyát sem érdekli.
Én is szoktam bringázni, kutyát sétáltatni, a közeli boltba vásárolni nejlon harisnyába combközépig érő nadrággal, sportcipővel, de senkit nem érdekelt.
Itt az lenne az igazi gond, hogy akik igazi pasinak érzik magukat, azok azt hiszik hogy csak bizonyos ruhadaraboktól lesznek azok, és ez azt eredményezi, hogy leszűkül a ruhaválaszték, és a gyávaságuk miatt lehet egy különleges komfortérzettől is elzárják magukat.
És még emiatt maguk alatt vágják a fát mert a köztudatba is az épül fel, hogy egy férfi nadrág, ing, vagy póló, és cipőtől férfi, más ruhát nem szabad felvennie.
Az meg már eleve gond ha valaki csak bizonyos ruháktól látszik férfinek.
Én harisnyában is férfi vagyok, nyílván egy megfelelő ruha kombinációjával.
Apám nagyon fázós volt, télen msokszor hordott harisnyát a pantallo alatt, nem voltak fentartásai. Síelni is jártunk hát oda főleg felvette. Groteszk volt ahogy öltözködött mert egy maszkulin hapsi es a harisnya sztem egy abszolút női darab, de magasról tett rá mert egyszer életében majdnem megfagyott. Szó szerint. Onnantól telente folyton nagyon beöltözött kinti programra.
Volt egy ismi marathoni futó ő meg a mellbimbóit ragaszrotta le versenyek előtt, különben rohadtul fájt volna neki.
Rővidnadrággal röhejesnek tartanám a nejlonharisnyát. Az nagyon női ruhadarab.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!