Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ferfikent hordhatok harisnyat?...

Ferfikent hordhatok harisnyat? Akar rövidnadrággal is

Figyelt kérdés

2021. szept. 14. 08:09
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
38%

Mivel alapvetően férfi ruhadarab, csak ezt is lenyúlták a nők mint már szinte mindenünket, így nyugodtan felveheted, nem kell belenyugodnunk.

Én is rövidgatyával hordom kutya sétáltatáshoz.

És van férfi nejlon harisnya is aki lemaradt volna valamiről.

[link]

[link]

2021. szept. 14. 12:14
 12/55 anonim ***** válasza:
38%

4.

A társadalom a nadrágos nőket is elfogadta, és hogyan? Úgy hogy elkezdték viselni!

Rettegés nélkül.

Ha ezt nézzük a nők bátrabbak mint a teremtés koronája..?

2021. szept. 14. 12:17
 13/55 anonim ***** válasza:
96%
Hát én a múlt szombaton az esztergomi várban voltam kiránduláson, és volt ott egy 40 körüli fiatalember, aki a következőket viselte: fehér póló,világosszürke pamut rövidnadrág, az a régi fajta fehér, bordázott pamutharisnyanadrág, meg fekete szandál.Voltunk egy páran a várban, valójában senki se törődött az öltözetével, csak azt furcsáltam, hogy nem sült bele, mert szó se róla, elég meleg volt 7 végén is!De hát az ő dolga, és szó ami szó, irígyeltem a bátorságát!
2021. szept. 14. 12:56
 14/55 anonim ***** válasza:
63%

13!

Látod? Ennyi.

Erről írtam.

12-es vagyok.

2021. szept. 14. 13:05
 15/55 anonim ***** válasza:
96%
Na úgy látom megjött minden állandó résztvevő, csapjunk is bele :D
2021. szept. 14. 13:07
 16/55 anonim ***** válasza:
91%
Miért van ebben a kategóriában ilyen sok férfi harisnyás kérdés?
2021. szept. 14. 13:11
 17/55 anonim ***** válasza:
75%
Azért nem felejtsétek,hogy az itt válaszolók harisnyafétises pasik. Itt van a már jól ismert harisnyás válaszoló is,aki minden ilyen helyen megjelenik és elég agresszívan nyomja a saját igazát. Szerintem nem jó ötlet ezekre hallgatni,mert nem ők képviselik az átlag embert. Vannak sporthoz aláöltözős ruhák,az oké,de ezek a harisnyák,hát nem is tudom. Ha felveszed,pláne rövidnadrághoz,nevetség tárgya leszel. Ha téged ez nem zavar,csak rajta!
2021. szept. 14. 13:12
 18/55 anonim ***** válasza:
18%

A harisnyás férfi vissza tért.

Vagy egy éve nem láttalak bro

2021. szept. 14. 18:07
 19/55 anonim ***** válasza:
61%

16-os

Mert a harisnyás (mindig ugyanaz) felteszi hetente, aztán meg a másik regjével egyetértőleg válaszolgat magának.

2021. szept. 14. 20:25
 20/55 anonim ***** válasza:
70%
Ééés! Végszóra megjött a két nem hiába született akik minden ilyen kérdésnél kétségbe vonják a harisnya komfortosságát, és rettenetesen megdöbbennek azon ha egy férfinek éppen a harisnya kényelmes és nem mindenféle aláöltöző szharok amiket fel kell kutatni, a harisnyával ellenben amit már szinte bárhol megvehetsz, de mint tudjuk ezektől a divat szakértő igazi férfiaktól, hogy a harisnyától elvesztem a férfiasságomat és nem fogok nekik, illetve hasonszőrüeknek tetszeni. Na bumm neki…
2021. szept. 15. 12:55
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!