Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ferfikent hordhatok harisnyat?...

Ferfikent hordhatok harisnyat? Akar rövidnadrággal is

Figyelt kérdés

2021. szept. 14. 08:09
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel csak egy a probléma kedves “harisnyás pasi” , hogy 1000 ből 999 nek az a véleménye, amit azok írtak, akiket itt kritizálsz. Ők jelentik a társadalom többségét, akik képesek elfogadni, hogy vannak férfi és női ruhák. Ehhez nem kell divatgurunak lenni, csupán beilleszkedni a társadalomba. Na, ez nem megy neked, ami a te dolgod, csak ne akard már bemagyarázni, hogy ez a normális, aki pedig tudja, hogy hol a helye a világban, az nem az.
2021. szept. 15. 13:05
 22/55 anonim ***** válasza:
20%
Ráadásul azt elfelejtette cáfolni, hogy magának válaszolgat. Talán nem véletlenül.
2021. szept. 15. 13:50
 23/55 A kérdező kommentje:
Bocsi en most irok masodszor a kerdésemre. Nem valaszogatok. De köszönöm az öszinte véleményeket
2021. szept. 15. 14:49
 24/55 anonim ***** válasza:
100%

21!

A társadalom azt is elfogadta, hogy a nők ellopják tőlünk a nadrágot.

Ehhez pedig a magadfajták segítettek nekik.

Mert! Nem kiakadtak ezen mint most a harisnyán, hanem “hát persze, miért is ne” még bíztatták is őket.

Vissza felé már persze nem működik.

2021. szept. 15. 15:04
 25/55 anonim ***** válasza:
36%
Semmit nem lopott el senki. Egyszerűen csak változik a világ, változik a divat, csak nem abba az irányba, ami a te fétisednek kedvez. Egyébként nincs vele baj, viseld a harisnyát ha neked jól esik, senki sem tiltja, csak ne csodálkozz ha susmognak a hátad mögött, amiért női ruhát viselsz.
2021. szept. 15. 15:11
 26/55 anonim ***** válasza:
13%

Akkor nem gond ha én egy férfi ruhadarabot vissza hozok a nők ruhatárából!

Ettől függetlenül remélem neked is feltűnt , hogy diszkriminatív a ruházkodás a férfiakkal szemben.

A divatot leszharom, mások véleményét az elvárásokkal együtt.

Már ismersz, bármit felvehetek, írtam hogy getczi mód kigyúrtam magam, tehát nincs vélemény és komment a közelemben

Így a pitcsák szintjére léptem az öltözködési szabadság terén

2021. szept. 15. 15:30
 27/55 anonim ***** válasza:
30%
Hát barátom, ezzel az utolsó hozzászólással végképp lehúztad magad! Nem csak az ízléssel, de a fejben is nagy baj van! Én itt ki is lépek, a további vita értelmetlen
2021. szept. 15. 15:43
 28/55 anonim ***** válasza:
43%
Jóisten gyere le!!
2021. szept. 15. 16:31
 29/55 anonim ***** válasza:
62%
Kigyúrtad magad, de harisnyát hordasz mint egy lány és ha valaki beszól, azt mentse meg az Isten😀. Elképzelek egy kigyúrt pasit harisnyában. Hát…nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak, de hogy a szememben ez nem férfi az tuti.
2021. szept. 15. 16:44
 30/55 anonim ***** válasza:
35%

Na, akkor!

A diszkriminációs divatdiktátor lelépett!

Kedves 29-es!

Lássuk!

Ha egy vékonyka fiúkát látsz meg harisnyában akkor bizonyára lebúzázod mert hát mondván milyen kis nőies törékeny alkata van…

Az én esetemben meg tudod az van mikor egy kislányt bátorítanak hogy nyugodtan vehet fel férfi ruhát csak tudni kell viselni.

Nálam is ez van, a férfias testalkatommal kompenzálom a “lányos” alaó megjelenésemet, tehát tudom viselni a harisnyát.

Csak egy példa, hogy miről is beszélek.

Sok nyugati iskolában férfi nyakkendőben és ingben tanulnak a kislányok, de alul viszont szoknyát hordanak.

Ezzel kompenzálják a pasis felső ruházatukat.

Én meg a testemmel a csajos alsó ruházatomat.

Ilyen egyszerű.

Csupán figyelni kell azt hogy a nők mit engednek meg maguknak.

2021. szept. 16. 09:09
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!