21!
A társadalom azt is elfogadta, hogy a nők ellopják tőlünk a nadrágot.
Ehhez pedig a magadfajták segítettek nekik.
Mert! Nem kiakadtak ezen mint most a harisnyán, hanem “hát persze, miért is ne” még bíztatták is őket.
Vissza felé már persze nem működik.
Akkor nem gond ha én egy férfi ruhadarabot vissza hozok a nők ruhatárából!
Ettől függetlenül remélem neked is feltűnt , hogy diszkriminatív a ruházkodás a férfiakkal szemben.
A divatot leszharom, mások véleményét az elvárásokkal együtt.
Már ismersz, bármit felvehetek, írtam hogy getczi mód kigyúrtam magam, tehát nincs vélemény és komment a közelemben
Így a pitcsák szintjére léptem az öltözködési szabadság terén
Na, akkor!
A diszkriminációs divatdiktátor lelépett!
Kedves 29-es!
Lássuk!
Ha egy vékonyka fiúkát látsz meg harisnyában akkor bizonyára lebúzázod mert hát mondván milyen kis nőies törékeny alkata van…
Az én esetemben meg tudod az van mikor egy kislányt bátorítanak hogy nyugodtan vehet fel férfi ruhát csak tudni kell viselni.
Nálam is ez van, a férfias testalkatommal kompenzálom a “lányos” alaó megjelenésemet, tehát tudom viselni a harisnyát.
Csak egy példa, hogy miről is beszélek.
Sok nyugati iskolában férfi nyakkendőben és ingben tanulnak a kislányok, de alul viszont szoknyát hordanak.
Ezzel kompenzálják a pasis felső ruházatukat.
Én meg a testemmel a csajos alsó ruházatomat.
Ilyen egyszerű.
Csupán figyelni kell azt hogy a nők mit engednek meg maguknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!