Lányok! Örököltem egy csomó magas derekú nadrágot, de sose hordtam ilyet mindig csak csípőt. Viszont szeretném hordani őket de de elég furcsa. Hamar hozzá lehet szokni? Van aki csak ilyeneket hord?
Figyelt kérdés
tegnap 12:18
1/6 anonim válasza:
Szia! Én szinte csak ilyen nadrágokat hordok, nagyon kényelmesek.Szerintem hamar hozzá fogsz szokni ;)
2/6 anonim 

válasza:

Igen, hamar. De nem igazán értem mi a kérdés, hát vedd föl aztán meglátod hogy kényelmes-e vagy sem.......? :D
6/6 anonim 

válasza:

Kizárólag ilyet hordok. Kilotol fuggetelnul eleg nagy a hatsom tehat minden mas nadrag epphogy fole er. Ebben garantáltan nem log ki akkor se ha lehajolok.
Ezen kivul konkretan kenyelmetken barmilyen mas nadragot hordanom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!