Aspergeres vagyok így nem értek az emberekhez annyira, ezért kérdezem, furcsa lehetett hogy egy ilyen apróságot leírtam az ismerősömnek? Ilyeneket furcsa megosztani a másikkal?
Gyanítom nem a kollégát fotózta le, hanem a targoncát amit látott.
Attól függ, milyen kapcsolatban vagytok.
Nekem egy statiszta a jó ismerősöm; ha forgatást látok, szoktam írni neki, és kérdezni, ott van-e.
Nem vagy Aspergeres. Egy aspergerest nem érdekli a környezetében levő emberek. Nem lamentázik azon, hogy ki mit gondol róla.
Ha ilyen kérdéseket teszel fel, akkor megvan az az egészséges szociális érzékenységed ami egy aspergeresnek nincs.
Igen kicsit furcsa. Mert mondjuk van az, hogy az ismerősöd rajong mondjuk a spéci munkagépekért és te látsz egyet elküldöd neki még örül is, hogy eszedbe jutott.
De csak azért elküldeni, mert azzal dolgozik. Ez kb olyan, mintha szakács lennél és valaki elküld egy random fotót egy fakanálról, csak mert azzal dolgozol. Ez annyira hétköznapi.
DE! Ha úgy csomagold a dolgot, hogy képzeld, láttam a városban ba, ahogy targoncával pakolják a faházakat, de szerintem te jobban/ügyesebben csinálnád mi ez a targoncavezető.
Ez már mindjárt egy elismerés, egy dicséret az ember felé. Ezt pedig mindenki szereti. Szóval nem mindegy a tálalás, mert az, első olyan gyermekinek tűnik, a másik meg inkább baráti.
Bírom, amikor az alapvető tényeket is tagadják a kommentelők. A kérdező leírta, hogy az, nyilván nem a kisujjából sz.pta ki, de te idejössz, és megmondod neki, hogy nem az :D
Szerintem ez így rendben volt, nincs benne semmi fura. Nem is csak sima raklapokat pakolásztak, hanem valami karácsonyi cuccot, hozzátetted hogy egyből ő jutott eszedbe, így szerintem ez jópofa dolog.
Mondjuk ha csak a semmiből lefotózol egy targoncát, oszt csak úgy elküldöd neki, az már picit neccesebb, de az is helyénvaló lehet, ha pl az illető szereti a targoncákat és a munkáját.🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!