Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aspergeres vagyok így nem...

Aspergeres vagyok így nem értek az emberekhez annyira, ezért kérdezem, furcsa lehetett hogy egy ilyen apróságot leírtam az ismerősömnek? Ilyeneket furcsa megosztani a másikkal?

Figyelt kérdés
Van egy targoncás, raktáros ismerősöm egy gyárból ahol dolgozok, és múlt hétvégén a városban a sétálóutcán láttam ahogy targoncával pakolnak le karácsonyi bódékat egy teherautóról és pakolják őket a helyükre, és ezt leírtam ennek az ismerősömnek, hogy eszembe jutott erről, és képet is küldtem neki róla. Egy átlagember emiatt hülyének nézhet, hogy egy ilyen apróságot leírok neki?
2022. nov. 19. 07:03
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
Hát ha le is fotóztad a kollégád és elküldted neki akkor igen meredek
2022. nov. 19. 07:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyanítom nem a kollégát fotózta le, hanem a targoncát amit látott.

2022. nov. 19. 07:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen kapcsolatban vagytok.

Nekem egy statiszta a jó ismerősöm; ha forgatást látok, szoktam írni neki, és kérdezni, ott van-e.

2022. nov. 19. 07:18
 4/10 anonim ***** válasza:
17%

Nem vagy Aspergeres. Egy aspergerest nem érdekli a környezetében levő emberek. Nem lamentázik azon, hogy ki mit gondol róla.

Ha ilyen kérdéseket teszel fel, akkor megvan az az egészséges szociális érzékenységed ami egy aspergeresnek nincs.

2022. nov. 19. 07:22
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem olyan furcsa ez.
2022. nov. 19. 07:25
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Igen kicsit furcsa. Mert mondjuk van az, hogy az ismerősöd rajong mondjuk a spéci munkagépekért és te látsz egyet elküldöd neki még örül is, hogy eszedbe jutott.

De csak azért elküldeni, mert azzal dolgozik. Ez kb olyan, mintha szakács lennél és valaki elküld egy random fotót egy fakanálról, csak mert azzal dolgozol. Ez annyira hétköznapi.

DE! Ha úgy csomagold a dolgot, hogy képzeld, láttam a városban ba, ahogy targoncával pakolják a faházakat, de szerintem te jobban/ügyesebben csinálnád mi ez a targoncavezető.

Ez már mindjárt egy elismerés, egy dicséret az ember felé. Ezt pedig mindenki szereti. Szóval nem mindegy a tálalás, mert az, első olyan gyermekinek tűnik, a másik meg inkább baráti.

2022. nov. 19. 07:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Bírom, amikor az alapvető tényeket is tagadják a kommentelők. A kérdező leírta, hogy az, nyilván nem a kisujjából sz.pta ki, de te idejössz, és megmondod neki, hogy nem az :D

2022. nov. 19. 09:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez így rendben volt, nincs benne semmi fura. Nem is csak sima raklapokat pakolásztak, hanem valami karácsonyi cuccot, hozzátetted hogy egyből ő jutott eszedbe, így szerintem ez jópofa dolog.

Mondjuk ha csak a semmiből lefotózol egy targoncát, oszt csak úgy elküldöd neki, az már picit neccesebb, de az is helyénvaló lehet, ha pl az illető szereti a targoncákat és a munkáját.🤷‍♂️

2022. nov. 19. 13:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem fura. Nekem olyan szinten semmi problémám nincsen az emberismerettel és kommunikációval, hogy abból áll a munkám, hogy emberekkel kommunikálok, és szoktam ilyet csinálni, hogy ha eszembe jutott valaki, akkor ráírok, hogy "hé, figyi, ez vagy az történt, és erről eszembe jutottál", fotót mondjuk nem mellékelek, de én kaptam már ilyen üzenetet, volt munkatársamtól, aki tudta, mi az új munkám, hogy látott valamit, ami az új munkámhoz kapcsolódik, és eszébe jutottam róla, ő le is fotózta. Nem tartottam furának, örültem neki :)
2022. nov. 21. 00:12
 10/10 Dirsctioner válasza:
Bár én is aspergeres vagyok de sztem nem gaz
2023. jún. 6. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!