Ez személyiségtorzulás lenne? Vagy mi történt vele? Furcsa, szinte már ijesztő ami egy ismerősömmel történt.
Együtt jártunk középiskolába, egy évig csak neten tartottuk a kapcsolatot, most viszont megbeszéltünk egy találkozót. Korábban életvidám, nagyon humoros, tipikus "energiabomba" srác volt. Nem volt nagyképű, sem hiparaktív, pont az a fajta, aki felvidít ha vele vagy.
Most pedig nem ismertem rá. Beszélgettünk egész év alatt, semmi problémája nincs, mindent megosztottunk egymással, de mikor élőben láttam akkor jöttem rá hogy valami nagyon megváltozott. Se egy mosoly, se nevetés, de letörve sem volt. Nem volt sem nyúzott, sem fáradt - nem látszott semmi különös rajta -, de mintha nem ő lenne, vagy valami megszállta volna. Bocsi a megfogalmazásért, de komolyan nem tudom hogy nevezzem a jelenséget. Mikor beszélgettünk folyamatosan a szemembe nézett, alig pislogott, de választékosan, normálisan beszélt, humorizált, de ő semmin sem nevetett. Nem féltem tőle, inkább a változásra vonatkozott hogy megrettentem - teljesen más lett belsőre. Semmi arcmimika, egy hangnemben beszélt végig, mintha valami robotüzemmódra váltott volna. Ettől függetlenül ugyan úgy töltöttük az időt (szinte) mint előtte. Jót beszélgettünk, haraptunk valamit, elvoltunk, új találkozót beszéltünk meg, csak az alapviselkedése lett "kiakasztó", mert korábban nem ilyen volt.
Szeretnék vele időt tölteni, szó nincs arról hogy félek tőle, csak nagyon furcsa. Lehet hogy lelki problémája van? Kérdeztem hogy minden rendben van-e, de csak azt mondta hogy semmi gond, jól érzi magát.
Lehet csak rossz napja volt vagy olyan változásokon megy keresztül amit nem tud kibeszélni magából, nem érti még vagy nem tudja szavakká formálni az érzéseit. Ezért inkább érzelemmentes marad. Kérdező te lány vagy? Volt ilyen időszakom nekem is, megszokták hogy mindig feldobok mindenkit, mosolygok, de azt senki nem vette észre hogy velem nem oké minden, mert nem mutattam ki semmit ebből és nem is figyeltek igazán rám. Szóval jött egy pont és elkezdtem máshogy, voltak akik lemorzsolódtak emiatt, de akik maradtak azok igazi barátok, és sokkal mélyebb kapcsolat alakult ki közöttünk.
Ha tényleg fontos neked ez a srác akkor figyelj a részletekre, és ne is várd hogy felvisítson vagy úgy viselkedjen amit megszoktál tőle, csak beszélj vele, találkozzatok, és simán hallgass meg mindent amit mond, legyél ott neki önzetlenül. Ki fog derülni előbb utóbb mi történt vele, és ha ő is úgy érzi akkor majd megnyílik. Esetleg kezdd el te a megnyílást, beszélj az érzéseidről, mi lett más az életedben és ez hogyan érintett téged, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!