Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Furcsa hogy rossz érzés...

Furcsa hogy rossz érzés nekem, hogy nem lehet ilyen fazonú, stílusú ismerősöm?

Figyelt kérdés
Férfi, fiatal, értelmiségi, jól öltözötten jár az utcán szövetkabátban pl. meg ilyesmi. Szeretnék ilyen ismerőst akivel beszélgetni is tudok de nincs. Hogyan lehet egyáltalán velük megismerkedni? Ahhoz fel kell érni a szintjükre?
2022. máj. 15. 13:09
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem hogy csak velük akarok. Csak hogy kellene egy ilyen ismerős legalább
2022. máj. 15. 13:16
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Ha te is fiatal, jól öltözött értelmiségi leszel, a tanulmányaid idején megismerkedhetsz hasonlóakkal. Így tehetsz szert rájuk. Fel kell emelkedned a szintjükre, nem lehetetlen.
2022. máj. 15. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem a szövetkabát a lényeg, hanem a magas műveltsége. Senki sem szívesen barátkozik lefelé. Ha egy rétegbe vágysz, tanulj, vizsgázz, kerülj be közéjük. Különben mit nyújthatnál neki?
2022. máj. 15. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Értelmiségi vagyok, és van jó barátom, aki nem az. Csakhogy ami engem érdekel, az neki unalmas. Nem sokat olvas, csak válogatás nélkül tévézik. Sok idegen szót nem ért, amit értelmiségiek között nem kell elmagyaráznom, azt neki mind le kell fordítanom. Jó ember, de szellemileg igénytelen. Jobban érzem magam olyannal, aki egyből érti, amit mondok. És aki maga is tud nekem újat mondani, mert műveli magát.
2022. máj. 15. 14:18
 5/6 anonim ***** válasza:
58%

Mi tart vissza ettől?

Te mit tanulsz vagy dolgozol, hogy nem találkozol ilyen emberekkel, akikre illik a leírás?

Amúgy én ilyennek tartom magam, bár úgy októberig szövetkabátban biztos nem fogok mutatkozni, meg lassan már az ing sem lesz túl praktikus viselet, hiába van vagy 20 különböző mintájú és lennék szívem szerint mindig abban :D

2022. máj. 15. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
LOL, barcsak szovetkabatos ismerosom lenne. Magyarorszag, 2022.
2022. máj. 15. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!