Megvegyem ezt a fürdőruhát? Nem túl magamutogató?
Figyelt kérdés
Boltba próbáltam, de nem vettem meg végül. Véleményekre vagyok kíváncsi, hogy jól áll-e vagy inkább más fazont nézzek.
Véleményeket előre is köszönöm:)
2021. júl. 6. 15:47
1/34 A kérdező kommentje:
22/L
2021. júl. 6. 15:48
3/34 anonim válasza:
Dehogyis magamutogató, csak kint van az egész segged. Jó gusztustalan egyébként tangát felpróbálni.
4/34 anonim válasza:
Nekem ez már kicsit sok lenne. Túl sokat mutat. Te tudod hogy jól éreznéd e magad benne több száz ember előtt.
5/34 anonim válasza:
Manapság ez a divat, szerintem jól néz ki. Ha nem bánod hogy minden fiú utánad fog nézni, akkor vedd meg nyugodtan.
7/34 anonim válasza:
ma már volt egy fekete brazil bikinis kérdés, ott a legtöbbek szerint nem túl magamutogató
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
8/34 anonim válasza:
A fanzonja miatt szerintem közönséges és hiába vagy most úgy fotózva, mintha jól állna, viszont nem fog jól állni. Felejtsd el ezt a fürdőruhát.
9/34 A kérdező kommentje:
Miért állok úgy mintha jól állna?
Simán háttal állok csak
🤷♀️
2021. júl. 6. 18:45
10/34 anonim válasza:
Kicsit meg vagy tekerve, felemelted picit a lábad, így lehet optikai csalódás. Így magadat fotózva teljesen más, mintha más készített volna rólad úgy, hogy te csak állsz háttal a kamerának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!