Szerintetek magamutogató viselkedés, ha teremben sportleggingsben és sportmelltartóban edzenek?
Ahogy fentebb irtak, +1.
Ez nyilvan csak amit en lattam, de nalunk a teremben egy embert lattam rovid poloban/sportmelltartoban, na o csak mutogatni ment le.
Akiket meg tenylegesen edzeni lattam, azok normalisan fel voltak oltozve, pedig nekik lett volna mit mutogatni, nokent is elismerem.
Érdekes ez az oldal mert én úgy ismerem,hogy valaki kír egy kérdést és a többiek válaszolnak.
Ezekben a válaszokban lehetnek negatív szavak,mondatok illetve pozitívak.
Én negatív választ írtam és érdekes módon törölték!
Ha részrehajlás van akkor mi értelme van az oldalnak????
Lássuk akkor mégeegyszer a válaszomat!
Ez a szerelés közönséges,izlestelen amit “egyszerübb” lányok szoktak viselni valóban magamutogatásból!
Nem értem hogy ilyen esetekben miért nem vesznek a nők példát a fiúktól ruhaviseletekből és miért nem jó nekik a rövidnadrág poló sportcipő kombináció!?
Utolsó, lehet, hogy csak paraszt módon fogalmaztad meg a válaszodat, ami szemet szúrt valakinek, az adminjainknak, a jóistennek, válassz valamit :D Tiéd is egy vélemény, én el tudom fogadni.
Köszi az eddigieket lányok-fiúk.
Amit kapok azt adok!
Ezért volt paraszt a megfogalmazásom..
Ezzel próbálom ellensúlyozni a részrehajlást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!