Baj, ha 13 évesen "nőiesebben" szeretnék öltözködni?
Szóval van egy 17 éves nővérem, és annyira jó ruhái vannak pl: ingek, kardigánok, mellények, leggingsek, táskák stb.
És én is szeretnék ilyesmi ruhákat hordani, de amikor mondtam neki, azt mondta hogy az nekem még nem való.
És az lenne a kérdésem, hogy szerintetek egy 13 éves lánynak hogy "illik" öltözködni?
Rettenet! Mármint az a beskatulyázás, hogy egy 13 éves csajnak két oldalon coffal és óvodás stílusú ruhákban kellene járnia.
Én férfiként az mondom: miért ne öltözhetne csajszisabban? Az még ribis, hogyha szépen, nőiesen öltözik, hiszi tinédzser és nem óvodás.
Ami persze ajánlatos, az a mértéktartás, tehát nem kell 20kg púder meg vakolat és valóban nem kell köldökig dekoltált blúzt felvenni.
Emlékszem, jó sok éve, mikor 16 éves voltam, tetszett egy 7.-es (13éves) lány. Már mellecskéje is volt és én kimondottan nőiesnek láttam őt. Sajnos az én balfszságom miatt nem lett kapcsolat az ügyből, de pl ő sem volt gáz a szolidan nőies küllemével.
Köszii!!
Szeptember elején megyünk vásárolni úgyhogy már nem csak pólót,farmert,tornacipőt veszek :DDDD
Ezekben a ruha összeállításokban szerintem nincsen semmi kül., én is így öltözködöm.:D
Nyugodtan hordj ilyen ruhákat.A póló, meg farmer már annyira unalmas.:)
13l
én is ilyesmi korú vagyok és sztem egyáltalán nem gáz..
bár még én is ott ragadtam le h farmer,póló,és tornacipő:D :)
de úgy öltözz ahogy neked tetszik... és ne vedd fel a negatív véleményeket..
és ezek a linkek amiket küldtél.. nem is rosszak:P :D
Mondjuk az nekem is fura volt, amikor az egyik bnőm kérdezte h fogom e sminkelni magam 8.ban? Én mondtam h nem...
Erre ő úgy meglepődött....
Persze azt sem itélem el aki sminkeli magát ilyen idős korban ..:)
Jah, és nem vagyok kifestve akkor is olyan mintha kilennék mert a szempilláim hosszúak, és nagyon dúsak és kicsit messzebről olyan mintha ki lenne húzva a szemem :O :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!