Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ti ebben a melegben...

Lányok ti ebben a melegben papucsban mentek ki az utcára,vagy ragaszkodtok a zoknihoz és cipőhöz?

Figyelt kérdés
Nem igazán szoktam nézni hogy mi van a lányok lábán ebben a melegben,azt észrevettem hogy kevés lányt láttam hosszúnadrágban meg harisnyában is talán a legtöbb lányt egyberuhában láttam.

2021. jún. 17. 20:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%

“Papucsot utcára, hétköznap (és ez alól kivétel az üdülővárosban való nyaralás!) csak cigányok és prolik hordanak“

Hu gyerek, nálad is van baj a fejben. Nyisd már ki a szemed, az emberek fele papucsban van. Attól, hogy te így gondolod, még nagyon nem így van.

2021. jún. 18. 07:29
 12/24 anonim ***** válasza:
43%

11-es:

És attól, hogy te nem ezt gondolod, miért lenne úgy?

2021. jún. 18. 07:32
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
En platformos papucsban es szandalban jarok tobbnyire nyaron...vannak mas papucsok is a strandpapucson kivul...
2021. jún. 18. 08:12
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
mezítláb a legjobb. ellenben az aszfaltot kerülni kell mert forró. de fű kellemes, ha nincs kiszáradva, selymes
2021. jún. 18. 10:00
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
#10 és mezítláb kik mászkálnak? a hippik?
2021. jún. 18. 10:02
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Általában sportcipőt hordok vékony zoknival, néha szandált. Nekem a sportcipő sokkal kényelmesebb, nem megy bele a homok, kavics...stb.

Munkahelyemen papucsban dolgozom.

2021. jún. 18. 10:15
 17/24 anonim ***** válasza:
77%
Sose vennék fel papucsot utcára, felőlem hordja aki szereti de szerintem nem oda való és nem is kényelmes abban mászkálni. Dögmelegre van egy pár sarum, máskor inkább sportcipőt veszek fel vékony titokzoknival.
2021. jún. 18. 12:11
 18/24 Sunshinedoll ***** válasza:
88%
Én zárt cipőt hordok, mert utálom a szandált, a papucs meg nem munkahelyre való.
2021. jún. 18. 14:46
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
én se hordok nyitott cipőt, mert bütykeim vannak már fiatalon és cikinek érzem:(
2021. jún. 20. 10:40
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Itthon a faluban papucsban szoktam sétálni, boltba menni, stb...

Ha a városba megyek, akkor szandál (mezitláb), vagy edzőcipő (zoknival).

A munkahelyen van bent váltópapucsom, nem minden nap szoktam használni.

Délután megyek egyik barátnőmhöz medencézni - tudom, hogy nem a legbiztonságosabb - de papucsban fogok biciklizni hozzájuk.

L/23

2021. jún. 27. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!