Segítség! A férjem nem hajlandó megválni a fehér zoknijaitól! Mit tegyek?
Ez csak zokni :DDD Nem mindegy, hogy milyen színű? Ha ő ezeket szereti, az miért baj?
Nem öltönyhöz veszi fel, gondolom...
De ez még mindig CSAK zokni, könyörgöm :D Egy zokniban max. az a ciki, ha lyukas. Ha ő ezeket szereti, akkor ezeket szereti, valószínűleg ezek a legkényelmesebbek, nem véletlenül "sportzoknik".
Meg egy zokni színe hogy lehet régimódi? :DDD
Ha már férjnél vagy, akkor gondolom nem tizenéves vagy, idősebb korra meg már illene azért kinőni az ilyen apróságok "ultraciki"-nek tartásából. Rajtad kívül a kutyát nem érdekli, hogy egy emberek milyen színű zokni van, miért kell ezzel foglalkozni? Hagyjad, hadd hordja, egyszer úgyis tönkremennek.
Engem is zavarna...
Attól is függ mondjuk, hogy mit dolgozik a férjed. Üzleti világban azért páran kinevetnék emiatt...
Párom szerencsére odafigyel az ilyen részletekre, ha nem tenné én biztos szólnék neki. Ha én stílusosan öltözködöm, odafigyelek mit mivel, akkor ő is tegye! ;) Bár ő sokat van öltönyben, ha éppen nem, akkor a business casual a mindennapos.
Egyszerűen mondd meg neki, hogy neked nem tetszik, és ajánlj neki helyette másikat! :) Ne gázolj bele a lelkébe, hanem mondd neki, hogy a másik sokkal jobban áll azzal amit visel. Hiszen kilátszik, ha leül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!