Nektek is vannak olyan ruháitok amik már elkoptak, elhasználódtak mégsem tudtok túladni rajta? Főleg érzelmi ragaszkodás miatt?
24 éves vagyok, és emlékszek, hogy ez egyik fekete converse pólót kb vagy 8 éve a szüleimtől kaptam, és akkor nem is nagyon tetszett a stílusa, de végülis felvettem,hordtam, sőt tegnap is felvettem, a póló kb közepén lévő márkajelzés már teljesen elhalványult, de nem nagyon tudok megszabadulni tőle.. hova tegyem egyrészt? töröljem le vele a port és dobjam ki?
De olyan pulóverem is van, amit kb 10 éve kaptam, kiraktam a lakás elé ahol élek kb 1 órára (hátha valaki elviszi, akinek esetleg szüksége van rá), viszont senki nem vitte el, és valahogy örültem, egyszerűen csak emlék.
Érzelmileg gyenge lennék, hogy nem tudok megszabadulni hasonló okokból néhány ruhától? pedig már nem is igazán alkalmasak hordásra, attól félek, hogyha egy zsákba/szatyorba összegyűjtöm őket, elkallódnak majd..és vele az egész ,,fiatal'' életem...
Csinálj belőlük takarót, ha sok ilyened van.
Fogsz egy kartonlapot, kivágsz belőle egy sémát, és belehúzod a pólóidat. Kivágod az elejét, akár a hátát is ha ott is van minta. És összevarrod őket. Majd fogsz egy lepedőt és rávarrod.
De ha nincs olyan sok, csak egy pár darab, akkor csinálhatsz belőlük párnahuzatot
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Nekem nincs ilyen. Amit nem hordok elajándékozom, eladom. Ha mégis ragaszkodnék valamihez, akkor ezt csinálnám. Apukám csinálta ezt, és tök jól sült ki.
1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!