Ha a vízöntő volt êletem nagy szerelme, de az önzőségem miatt elválasztott tőle az élet - még valaha visszatérhet hozzám?
Örülj, hogy elment, a hal megdöglik, ha kiöntik a vizet, ő meg pont ezt szokta.
Viccen kívül: mi az úristent vársz, ennyi adatból még egy "komoly" asztrológus sem tud semmit, csak pontos születési dátumból.
A csillagjegyek a jellemedre vannak hatással, nem a jövődre. A vízöntő inkább az önállóságot, szabadságot részesíti előnyben, a halak pedig romantikusabb, családcentrikusabb.
De!
Az elválásotokat nem a csillagok okozták, hanem a stagnálásod. Ő fejlődni akart, de úgy érezte Veled nem fog menni. Esélyed van rá, hogy újra együtt legyetek, de ne ebben leld meg a boldogságot, mert sajnos ritkán működik. Javíts az életeden Magad miatt, így nagyobb eséllyel találhatsz társra, a volt párodnak pedig köszönd majd meg, hogy ő indított el ezen az úton.
Sok sikert!
# 3
Ez jól hangzik - de miatta akartam csak megváltozni.
Az lett volna a célom hogy Neki megfeleljek!
(Viszont tőle soha nem kaptam egyértelmű jelzést hogy merre kéne haladnom...)
De mivel már ~ nincs, így nincs miért változnom sem.
Minden úgy van ahogy van. Ez az én sorsom ezek szerint.
Ha Magad miatt nem is akarsz változni, fejlődni - ami elég baj -, nem nyújt kellő motivációt egy társ? Minél magasabb szinten vagy, értve ezt anyagilag, érzelmileg, spirituálisan, annál nagyobb esélyed van megtalálni őt.
Mellesleg remekül passzolna Hozzád egy rák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!