Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntő és halak mennyire...

Vízöntő és halak mennyire illenek össze? Ilyen párosítás horoszkópoknál sehol nem láttam még ><

Figyelt kérdés

2019. jan. 1. 23:55
 1/5 anonim válasza:
78%

4éve vagyunk együtt én februári bizöntő vagyok párom márciusu halak.

Én kis hiszti ember vagyok meg agresszív de olyan hamar lelombozódom. Viszont bármit megteszek hogy minden jó legyen és lrmondok bármiről a szeretteimért. De én egy kicsit nyutottab vacyok a páromnál. Ő a tipikus bambulos férfi és türelmesebb nálam de ugy el tud tünni agybsn és felefékeny. Viszont néha eszébejut hogy tulzásba esett a letojom dolgokkal. De ez több hónap után áll ve ilyenre. De olyan rutkán romantikázik de azok a pillanatok tökéletesek.

Jól élünk együtt nagyon monogám vagyok ő is. Néha elszaporodik pl a rumli itthon de én mindig megmentem a helyzetet. Meg imádunk enni és adunk ki rá nagyon. Viszont nagyon gyerekes én meg néha kiakadok erre

21/N

2019. jan. 2. 02:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem (34/F) életem nagy szerelme volt a vízöntő. Fél évig tartott. Kimozdított rendesen a saját kis világomból, mentünk minden fele, a világ olyan oldalát ismerhettem meg vele, amiről nem is tudtam hogy létezik. Jól megértettük egymást, napokat át tudtunk beszélgetni, szexuális téren is tökéletes volt a kapcsolat.

Egyébként én vagyok a hal, amúgy nagyon zárkózott típus. Vele minden jó volt, még pl sétálni is. Amióta elválunk azóta vissza is záródtam S magam kis világába.

Igaz ahogy 1 is írta, én voltam inkább a bambuló, semmit nem tevő fél, de ha szükségessé vált azért tudtam változtatni. Szerintem nagyon jó párosítás lehet, bár figyelni kell rá hogy pl ne húzzák bele egymást különböző függőségekbe.

Igaz talán a vízöntő mindig többre vágyik a halnál...

2019. jan. 2. 08:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2019. jan. 2. 08:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A halak nagyon befolyasolhato, iranyithato jellem ugyanakkor a sajat lelkivilagaban el... konnyumegbantani erzekeny... a vizonto is a sajat lelkivilagaban el ami egyaltalan nem hasonlo a halakeval, o lobbanekony, forradalmar polgar pukkaszto humora sokszor megsertheti a halak jegyut akit nagynehezen kihuzott a lelkivilagabol.. ezek utan vissza is megy oda..:) halak szexualis beallitottsagu mint a ciz jegyek a vizonto nem igazan... a kulonlegessegekre ugyanakkor vevo mint ketto... ennyi a kozos pont....

Asztrologia nelkul pedig minden az enbereken mulik...!!:)

2019. jan. 2. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:
25%
Srácok a személyiségeteknek semmi köze nincs ahhoz hogy melyik hónapban születettek 😂
2019. jan. 30. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!