Két férfi is érdeklődik irántam. Én Halak nő vagyok az egyikük Oroszlán csillagjegyű, a másik Bak. Melyik a Jobb párosítás?
Amelyik férfit szereted, az az igazi...
Nem gondoltam volna soha hogy ilyen durva irányba fog eltolódni a csillagjegyekkel kapcsolatos hiedelem... :-(
Ha valakit szeretsz és azt mutatja a jegyed meg az övé is hogy nem vagytok jó párosítás akkor elhagyod emiatt?
# 2
Most belegondolva, tényleg durva ez a szelektálás, lehet furán fog hangzani, de mintha bőrszín alapján...
Ettől függetlenül: az én párom oroszlán, én halak vagyunk és jól megvagyunk 6 éve. De ez nem jelent semmit, annyi tényező számít...
Osztom az előzőek véleményét, nem szabad ezek alapján skatulyázni és ítélni, de mielőtt megeszitek a kérdezőt, egy szóval sem mondta, hogy emiatt akarja dobni az egyiket vagy a másikat, csak megkérdezte, melyik a jobb párosítás.
Halak nőként tapasztalat alapján én a bakkal jövök ki jobban.
Ilyen hozzáállással szerintem vegyél macskákat és élj egyedül.
Egy férfitársamnak sem kívánhatom, hogy veled éljen :)
Az oroszlán tűzjegyű,de megbízható.
Kézbe veszi az irányítást.Anyagi téren is kíváló.Harcol,és védelmez téged.Ha ezt szeretnéd ne tétovázz.
oroszlan biztos nem kellene, nem hűségesek!
a bak meg önfejű! nekem egyik sem jön be.
"oroszlan biztos nem kellene, nem hűségesek! "
Lol. Oroszlán vagyok és senkit nem csaltam meg soha. Dugd fel a s-ggedbe az előítéleted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!