Két férfi is érdeklődik irántam. Én Halak nő vagyok az egyikük Oroszlán csillagjegyű, a másik Bak. Melyik a Jobb párosítás?
Figyelt kérdés
2017. márc. 18. 09:05
11/22 anonim válasza:
Szerintem az aszcendensét is kérdezd meg, hogyha biztosra akarsz menni!
Édes Istenem, mégis milyen világ ez?
Azt a férfit válaszd, akit szeretsz. Ha férfi lennék, és megtudnám, hogy a horoszkópom alapján választottál engem, akkor jóeséllyel elküldenélek melegebb éghajlatra.
12/22 anonim válasza:
A 7# vagyok.Aki fikázni meg trollkodni jön ide tudok neki
más témakört amitől biztos ki fog elégülni.
13/22 anonim válasza:
Furcsán gondolkodsz(?!).
Ha párkapcsolatot akarsz, gondolod, elég az, ha ő érdeklődik irántad?
Téged melyik érdekel?
Mindegy, csak a csillagjegyek keedvezőek legyenek?
Ilyen kérdés alapján még azt sem hiszem, hogy 'nő' vagy hanem csupán 10÷12 éves kis fruska.
14/22 anonim válasza:
Figyelj! Szerintem nem érdeklődik irántad, mert nem vagy szárazföldi. Biztos csak ragadozózni akar veled.
15/22 anonim válasza:
Feltétlen azt válaszd, aki normálisnak tart annak ellenére, hogy tudja, te csillagjegye, nem pedig vonzalmad alapján választottad!
16/22 anonim válasza:
Minden részrehajlás nélkül javaslom, hogy mindig a bakot válaszd, mindig! A bak a tuti!
MEK, MEK! :)
17/22 anonim válasza:
Párhoroszkóp szerint a halak nő-oroszlán férfi párosítás nem túl szerencsés. Tapasztalatom szerint viszont működőképes. Lassan 3 éve vagyok együtt oroszlán pasival, nem mindig egyszerű, de megéri. Az én barátom abszolút hűséges, de az tény, hogy hagyni kell nekik jó sok szabadságot (bár ez a halakra is igaz). Nagyon különböző két jegy, de ez adja a kapcsolat erősségét és a gyengeségét is egyben.
18/22 r.sentinel válasza:
Rak es Skorpio lenne megfeleleo szamodra, de ha a fentiekbol kell valasztani tanacsom a Bak mert fold jegyu, ellenben az Oroszlan tuz jegy es mint tudjuk tuzre vizet onteni forro hot termel ha rosszra fordulnak a dolgok.
19/22 anonim válasza:
Én vízöntö vagyok válasz engem ;) velem édes életed lesz! Élhetsz mint hal a vizben!
20/22 Dávid Füli válasza:
Amelyikkel jobban érzed magad az a jobb. És rohadtul nem számít a csillagjegye. Most komolyan egy jo kapcsolatot azért dobnál mert valakinek xy a csillagjegye és a sok okos cikkezte hogy az milyen? A kutyám leszarja a csillagjegyeket, a tyúk is szarik bele. Ezek szerint egy amöbának is több az esze mert beleszarik hogy a Jupiter meg a bolygók hogy állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!