Nagyon gáz a szilikonpánt?
Néhány éve mindenkin olyat lehetett látni, amikor az volt a ciki, ha kilátszott a melltartód pántja. most meg valahogy a szilikonpánt lett a ciki. a jobb fehérneműboltokban eleve nem is nagyon lehet olyan melltartót kapni, aminek levehetős a pántja.
meg lehet figyelni, hogy ízléstelen, csiricsáré öltözetű "etnikum" lányokon lehet manapság ilyet látni.
ezenkívül véleményem szerint csúnya látvány, ha beizzad alatta a bőröd, és ha elszíneződik maga a pánt. a legszörnyűbb, ha valaki kivágott pántnélküli estélyiruha alá vesz fell szilikonpántot..brrr.. ujjatlan felsők alá nyugodtan lehet venni megegyező/hasonló színű melltartót, kigágott estélyik, báli ruhák alá pedig vagy pántnélküli melltartót, vagy pedig semmit!
Nem akarok én szilikon pántozni :)) Csak kíváncsi voltam a véleményekre. Egyik oldalon olvastam ma, hogy az átlátszó sebtapasz is éppolyan gáz, mint a szilikonpánt, és gondoltam megkérdezem, hogy nektek mi a véleményetek :)
De ha már sebtapasz.. Szerintetek az gáz? oO Mer szerintem olyan mindegy, hogy átlátszó, vagy olyan mezei bőrszínű..
Szerintem ezt az átlátszó sebtapaszt írd ki külön kérdésbe,nehogy kisatírozzák,mert nem a kérdésre válaszol,aki ír valamit.
Az átlátszó sebtapasz miért lenne gáz?Attól függ,hol van.
Nyáron egy-két új cipőm "betörésénél" szinte elmaradhatatlan kellék.Sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!