Veled akkora élmény társalogni, mint sajtreszelővel önkielégíteni!
Érződik a diploma, semmi egyszerűség, csak a kekeckedés és az egyszerű bonyolultá tétele.
Sok hasonló ismerősöm van, ezt a habitust színte oktatják nálatok.
Mondani sem kell a viselkedésből rájövök a felsőbbrendű oktatás varázsára.
Én nem szeretem a túl hosszú rövidgatyákat. Combközépig érjen kb.
Az annál rövidebbnek meg nincs nagyon zsebe az már olyan, mint ha csak boxerben mászkálnék.
33.
A boxer is tulajdonképpen egy rövidnadrág.
Azért az szép, hogy mást vádolsz felsőbbrendűségi érzettel, holott te vagy az aki közölte, hogy a fizikai munkából élők többet érnek és minden szellemi munkát végző ember a szülein élősködve tengődik.
A hozzád hasonló emberek csak a saját mélyen gyökerező kisebbségi komplexusukat próbálják ilyesféle megnyilvánulásokkal kompenzálni. Ahelyett, hogy magukba nénének, miért érzik azt, hogy mindenki ellenük van, lenézi őket.
Ez épp olyan, mint az, hogy minden kérdésnél amire válaszolsz (azt hiszem sanszos, hogy A Harisnyás férfi vagy :D) kényszeresen támadod a nőket és a többi férfit, vélt vagy valók korábbi sérelmeid miatt.
Meg azért egyszerre több profilt üzemeltetni azért, hogy népszerűbnek láttasd a véleményed elég érdekes...
35!
Nem tudom olvastad a 24-es felsőbbrendű hozzám intézett megszólítását?
Amit írtam azt tapasztalatból tettem, mert mostanában az a divat, hogy mindenki kétkézzel kapaszkodik a felsőoktatásba mint fuldokló a kötélbe.
Nyilván szégyellik a kétkezi munkát és jobb egy fűtött irodában aranyeresre ülni a sheggüket.
Ez pedig azt eredményezi, hogy a szégyelletes szakmákból hiányazakmák lesznek, de ami ezáltal jó hogy ezek a szakmák ezért fizetnek jól.
Sok olyan embert ismerek akik diplomával pénztárosok a madaras tescóban...
Nekem két szakmám van amikkel jól élek, nincs komplexusom, nincs miért, csupán látom a sok semmirekellőt akiket még 23 évesen is a szülők tartanak el.
Ezekből biztos nagy társadalmi értékek lesznek.
Ami a harisnyát illeti, nem hinném hogy itt egyetlen egy pasi volna aki azt hord...
„Nyilván szégyellik a kétkezi munkát és jobb egy fűtött irodában aranyeresre ülni a sheggüket.“
Az irodalomtudományt hallgató lány is leírta, hogy elég szoros kapcsolata van a kétkezi munkával.
Ahogy én sem a kétkezi meló miatt szoltam be, hanem a szellemi munkáról szóló dehonesztáló tirádád miatt.
De mindent elegánsan ignorálsz, ami rést üt a világképeden.
Ez a szülők általi eltartás, segítség pedig sajnos egy valós és sok esetben szükséges állapot. Nem tudom megvan-e, de 2007 és 2019 között 60 százalékkal nőttek az albérletárak. De az ingatlanárak is meredeken kúsztak felfelé évről évre a lakáspiac 2014-es feltámadása óta... Ez a valóság.
37!
Akkor az irodalomtudományt tanuló kislány talán kivétel, de sok olyan van aki diplomával nem tud elhelyezkedni és mégis visszanyargal a kétkezi munkához ami elől menekült az egyetemre.
Én a két szakmámnak köszönhetően úgymond szedtem meg magamat a 90-es években olyan kellemesen, hogy tudtam egy házat és két lakást venni, amit albérletként használok.
Amit leírtál , hogy emelkedtek az albérlet árak az nekem csak kedvez! :)
És hogy anyu - apu támogat pár melegedőt azt így is lehet megfogalmazni, hogy támogat, de az ismerőseim a melegedés mellett munkát vállaltak és abból fedezték a tandíjat.
Vannak szerényebb tanulni vágyók is akik az önállóságra törekszenek.
39!
Ez teljesen jó.
Nekem is ilyen méretűek vannak, csak más anyagból.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!