A kérdező szavazást indított:
Kb. combközépig érőt.
Térdig érőt.
Térd alá érőt.
53 szavazat
2/42 anonim válasza:
Legyen jó bő, mert akkor ha beszarok akkor ki tudom rázni a szárán könnyen a kulát.
3/42 anonim válasza:
Térd fellett legyen az a lényeg mert amúgy olyan mint egy halászgatya.
4/42 anonim válasza:
Térdig vagy térd felett egy kicsivel.
28f
6/42 anonim válasza:
Bermudát, de csak otthonra, mert ronda a lábam.
7/42 anonim válasza:
Térdig vagy lábszárközépig érő, bőszárút, minél lengébb anyagból. Ez számomra sokkal praktikusabb, mint a mostanában divatos apró nadrágok.
20/l
8/42 anonim válasza:
Egy igazi férfi nem vesz fel rövidebbet annál, mint amelyik térdig ér. A comb nem publikus. És igazi férfi nem vesz fel feszülőset sem, hanem egyenes szárú, normális bermudát hord.
9/42 anonim válasza:
Ez ilyen bújtatott "micsoda erkölcsi fertő a mai ruhák rövidsége" szavazás? Csak mert sok női sortnak a szára a combok szétválási helyéig ér, de "combközép" a legközelebbi opció.
10/42 anonim válasza:
Én csak combközéptől feljebb érőt veszek fel, számomra az a rövidnadrág.
Ettől hosszabbak helyett már inkább maradok a hosszúnadrágoknál.
Valami csoda folytán férfi vagyok még mindég, ebben a fordított muzulmán országban ahol a férfiak a combjukat dugdossák rettegve...
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!