Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen rövidnadrágot hordtok...

Milyen rövidnadrágot hordtok legszívesebben?

Figyelt kérdés

2021. máj. 2. 00:12
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
0%

20!

Tehát egy kétkezi munkát messziről kerülővel van dolgom.

Elnézést kérek akkor megmagyarázom mert biztos bennem van a baj rosszúl fogalmaztam.

Szóval, a fordított muzulmanitás alatt azt értettem, hogy muzulmán országokban a nők dugdossák a testrészeiket, nálunk át vitt értelemben pedig a férfiak.

Így harmadik nekifutásra sikerült?

2021. máj. 3. 12:02
 22/42 anonim ***** válasza:

Térdig érő, bár azt is csak 35 fok fölött hordom.

N

2021. máj. 3. 14:06
 23/42 anonim ***** válasza:

„ muzulmán országokban a nők dugdossák a testrészeiket“

A férfiak is. Például nem viselnek rövidnadrágot:D Szóval be kellene végre ismerned, hogy az inverz muzulmán kifejezés tévedésen alapult.

2021. máj. 3. 17:10
 24/42 anonim ***** válasza:

„ Tehát egy kétkezi munkát messziről kerülővel van dolgom.“

Tehát egy utolsó prolival van dolgom.

Mondom ezt úgy, hogy nekem például nincs diplomám.

2021. máj. 3. 17:11
 25/42 anonim ***** válasza:
0%

“Mondom ezt úgy, hogy nekem például nincs diplomám.”

Mert a diplomától leszel ember.

Te is egy modernkori fertőzés vagy öcsém.

Én mint utolsó proli a két szakmámmal annyit értem el hogy már dolgoznom sem kéne, de unatkoznék otthon.

Veled mi a helyzet? Anyu-apu etet még?

2021. máj. 3. 17:29
 26/42 anonim ***** válasza:

A prolit azért kaptad, mert gusztustalan módon degradáltad a szellemi munkát, teljesítményt.

„Mert a diplomától leszel ember.”

Ilyet nem írtam és nem sugalltam. A saját frusztrációd ne projektáld rám.

2021. máj. 3. 19:18
 27/42 anonim ***** válasza:

„már dolgoznom sem kéne, de unatkoznék otthon.”

Tehát a munkádon kívül semmi más nem határoz meg? Semmi mással nem tudod magad elfoglalni?:D

2021. máj. 3. 19:20
 28/42 anonim ***** válasza:

21

Én értem, hogy mire gondolsz, csak a kifejezések amiket használsz, nem megfelelőek.

Abban igazad van, hogy vicces módon az 1940-60-as évek óta egészen megfordult a nyugati társadalmakban, hogy melyik nem esetében, mit tartunk erogén zónának a testükön. Hiszen például a rokokó korban teljesen normális volt úri körökben a nőknél, hogy mellbimbóig dekoltált legyen a ruhájuk, de minimum bokáig kellett, hogy érjen a szoknyájuk, ugyanakkor a férfiak feszes harisnyákat, rövid ruhákat stb hordtak. Jelenleg pedig épp a fordítottja jellemző az amerikai és európai kultúrára.

Ugyanakkor észrevételeit szerint aki akar, az talál combközépig érő férfi nadrágokat is, pl H&M-ben is van ilyen. Tehát ha akarsz, tudsz viselni rövidebb nadrágokat.

Azért azt leszögezném, hogy én, a 20-as válaszoló, nem egyezem a 24, 26, 27-es válaszolóval. Viszont arra felhívnám a figyelmed, hogy az implikációd, miszerint a kétkezi munka előrébb való lenne a szelleminél, igencsak negatív képet fest tájékozottságodról. Valamint a feltételezésed, miszerint a szellemi munkát végzők nem képesek eltartani magukat, nem csak diszkriminatív, de átgondolatlan is. A legjobban kereső réteg tagjainak többsége szellemi munkából él.

Valamint hozzátenném azt is, hogy egyetemi éveim során raktárosként, túravezetőként kerestem pénzt tanulmányaim mellett, jelenleg pedig a hivatalos munkám mellett varrónőként is dolgozom. Tehát nehéz fizikai munkával kezdtem és jelenleg könnyű fizikai munkát is végzek.

2021. máj. 3. 20:30
 29/42 anonim ***** válasza:

Minél rövidebbet, max a combom felső harmadáig/negyedéig, sportosból kb olyat amit 5 centit takar combomból.

F

2021. máj. 3. 20:31
 30/42 anonim ***** válasza:
0%

28.

Tudod ha mindenki az egyetemen ülne és áhítozna a diplomára, akkor idővel nem lennének hegesztők,kőművesek,építők akik felépítenék a mérnök urak által megtervezett hídakat,épületeket.

Nem véletlenül vannak hiányszakmák. Gondolom erről hallottál már.

Az egyik nem létezik a másik nélkül, tehát nem kell a diplomásoknak nagyon verni a mellüket.

2021. máj. 3. 21:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!