20!
Tehát egy kétkezi munkát messziről kerülővel van dolgom.
Elnézést kérek akkor megmagyarázom mert biztos bennem van a baj rosszúl fogalmaztam.
Szóval, a fordított muzulmanitás alatt azt értettem, hogy muzulmán országokban a nők dugdossák a testrészeiket, nálunk át vitt értelemben pedig a férfiak.
Így harmadik nekifutásra sikerült?
Térdig érő, bár azt is csak 35 fok fölött hordom.
N
„ muzulmán országokban a nők dugdossák a testrészeiket“
A férfiak is. Például nem viselnek rövidnadrágot:D Szóval be kellene végre ismerned, hogy az inverz muzulmán kifejezés tévedésen alapult.
„ Tehát egy kétkezi munkát messziről kerülővel van dolgom.“
Tehát egy utolsó prolival van dolgom.
Mondom ezt úgy, hogy nekem például nincs diplomám.
“Mondom ezt úgy, hogy nekem például nincs diplomám.”
Mert a diplomától leszel ember.
Te is egy modernkori fertőzés vagy öcsém.
Én mint utolsó proli a két szakmámmal annyit értem el hogy már dolgoznom sem kéne, de unatkoznék otthon.
Veled mi a helyzet? Anyu-apu etet még?
A prolit azért kaptad, mert gusztustalan módon degradáltad a szellemi munkát, teljesítményt.
„Mert a diplomától leszel ember.”
Ilyet nem írtam és nem sugalltam. A saját frusztrációd ne projektáld rám.
„már dolgoznom sem kéne, de unatkoznék otthon.”
Tehát a munkádon kívül semmi más nem határoz meg? Semmi mással nem tudod magad elfoglalni?:D
21
Én értem, hogy mire gondolsz, csak a kifejezések amiket használsz, nem megfelelőek.
Abban igazad van, hogy vicces módon az 1940-60-as évek óta egészen megfordult a nyugati társadalmakban, hogy melyik nem esetében, mit tartunk erogén zónának a testükön. Hiszen például a rokokó korban teljesen normális volt úri körökben a nőknél, hogy mellbimbóig dekoltált legyen a ruhájuk, de minimum bokáig kellett, hogy érjen a szoknyájuk, ugyanakkor a férfiak feszes harisnyákat, rövid ruhákat stb hordtak. Jelenleg pedig épp a fordítottja jellemző az amerikai és európai kultúrára.
Ugyanakkor észrevételeit szerint aki akar, az talál combközépig érő férfi nadrágokat is, pl H&M-ben is van ilyen. Tehát ha akarsz, tudsz viselni rövidebb nadrágokat.
Azért azt leszögezném, hogy én, a 20-as válaszoló, nem egyezem a 24, 26, 27-es válaszolóval. Viszont arra felhívnám a figyelmed, hogy az implikációd, miszerint a kétkezi munka előrébb való lenne a szelleminél, igencsak negatív képet fest tájékozottságodról. Valamint a feltételezésed, miszerint a szellemi munkát végzők nem képesek eltartani magukat, nem csak diszkriminatív, de átgondolatlan is. A legjobban kereső réteg tagjainak többsége szellemi munkából él.
Valamint hozzátenném azt is, hogy egyetemi éveim során raktárosként, túravezetőként kerestem pénzt tanulmányaim mellett, jelenleg pedig a hivatalos munkám mellett varrónőként is dolgozom. Tehát nehéz fizikai munkával kezdtem és jelenleg könnyű fizikai munkát is végzek.
Minél rövidebbet, max a combom felső harmadáig/negyedéig, sportosból kb olyat amit 5 centit takar combomból.
F
28.
Tudod ha mindenki az egyetemen ülne és áhítozna a diplomára, akkor idővel nem lennének hegesztők,kőművesek,építők akik felépítenék a mérnök urak által megtervezett hídakat,épületeket.
Nem véletlenül vannak hiányszakmák. Gondolom erről hallottál már.
Az egyik nem létezik a másik nélkül, tehát nem kell a diplomásoknak nagyon verni a mellüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!