Nektek volt már, hogy csalódtok egy üzletben, minden cucc béna hónapról hónapra, kiábrándultok az egész plázából, mert a többi üzlet is fost kínál, aztán egyszer hirtelen találtok az üzletben több olyat is, amit legszívesebben azonnal megvennétek?
Volt hogy 5 üzletet vegigjartam és semmi. Aztán most bemenet 2szer a h&m be is összesen úgy 8 darabot vettem 2 szeri vásárlással.
Gyakori az ilyen.
Olyan van hogy az ára miatt hagyok ott valamit. Hiába tetszik egy felső tunika de 10 ezerért nagy szerelem kell hogy legyen hogy megvegyem.
Szokott lenni. Ilyen szokott lenni a formám. Pl. egy időben több hónapig kéthetente mentem plázába de még kínaiba is, rengeteg helyre, mert nem találtam egy normális fekete táskát. Annyi kívánalmam volt, hogy ne legyen nagyon-nagyon szarul megvarrva, közepes méretű legyen, legyen szép (nem ódivatú) fazonja, ne legyen túlcsicsázva rajta a díszítés, és legyen a tetején cipzár. Aztán amikor feladtam, akkor meg mindenhol voltak jobbka az új kollekciókban :D.
Amit mondjuk még mindig várok, hogy legyenek olyan ingek/blúzok a boltokban, amik fehérek, nem áttetszőek, de nem is ilyen '2000-es évek eleje passzentos fidres-fodros bazári típus. És esetleg nemcsak XXS-S méretben lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!