Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen rövidnadrágot hordtok...

Milyen rövidnadrágot hordtok legszívesebben?

Figyelt kérdés

2021. máj. 2. 00:12
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
32%
Rövidnadrágot nem veszek fel ha lehet, utalom a csontos térdem :D csak is terdig erő gatya :)
2021. máj. 2. 16:23
 12/42 anonim ***** válasza:
33%

Azt ugye tudod, hogy a muszlim férfiak sem hordhatnak térd fölé érő nadrágokat?

Szóval egy "sima" muszlim országban végképp nem hordhatnál sortot, se nőként, se férfiként.

2021. máj. 2. 16:39
 13/42 anonim ***** válasza:
46%
12 kit érdekel, mi van a muszlim országokban.
2021. máj. 2. 17:19
 14/42 anonim ***** válasza:
58%

A fordított muszlim ország megjegyzésre reagáltam. Úgy amúgy mindegy, hogy mit hordanak, de a 10es válaszoló azt implikálta a válaszában, hogy a muszlimoknál kisgatyában flangálhatna, bezzeg mi gonosz magyarok térdig érő nadrágra kötelezzük. De ebből egyik sem igaz.

2021. máj. 2. 18:44
 15/42 anonim ***** válasza:
44%
14 ja, tényleg. bocs.
2021. máj. 2. 18:49
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Nyolcaska nem tudom hány éveske lehet, mert pont abban a világban, amikor a 6uzikat kb. bebörtönözték a gyerekgyilkosok közé egy sorba, akkor a rövidgatyák pôcs alá másfél centivel ha értek. Tessék visszanézni ilyen balatoni szotüdülős felvételeket. Olyanokban járt az egész világ nyáron, közértbe, kocsmába, metróba, villamoson, nem is volt nekünk más. Mondom, pôcs alatt másfél centivel vége volt a gatyáknak.
2021. máj. 2. 21:02
 17/42 anonim ***** válasza:
91%
comb középig értőt szoktam hordani 17f
2021. máj. 2. 22:56
 18/42 anonim ***** válasza:
91%
miért pontoztátok le a 9-es választ? ennyire nem vagytok hajlandók tudomást venni a valóságról? a sortok egy részének a szára közel sem ér le combközépig se, és elég népszerűek manapság. ez az opció miért nincs?
2021. máj. 2. 23:57
 19/42 anonim ***** válasza:
28%

12,14!

A 10-es vagyok.

Hol írtam azt hogy én mizulmán országban lennék sortban???

Pont hogy azzal példáloztam, hogy a mi országunk muzulmán mert mindenki dugdossa a combját.

Szövegértelmezéssel hogy állsz?

16!

A nyolcaska egy nem rég született kisfiú lehet akit megfertőzött az amerika fíling.

2021. máj. 3. 09:14
 20/42 anonim ***** válasza:
91%

"Valami csoda folytán férfi vagyok még mindég, ebben a fordított muzulmán országban ahol a férfiak a combjukat dugdossák rettegve..."

Nem tudom nem észrevenni a fentebb látható, korábban általad írt szövegben a "fordított muzulmán" kifejezést, mely alapján arra lehet következtetni, úgy véled, a muszlim országokban a férfiak olyan nadrágokat viselnek, mint nálunk a hölgyek.

A szövegértelmezéssel pedig úgy vélem egész jól állok, tekintve, hogy irodalomtudományi végzettséggel rendelkezem.

2021. máj. 3. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!