Azt ugye tudod, hogy a muszlim férfiak sem hordhatnak térd fölé érő nadrágokat?
Szóval egy "sima" muszlim országban végképp nem hordhatnál sortot, se nőként, se férfiként.
A fordított muszlim ország megjegyzésre reagáltam. Úgy amúgy mindegy, hogy mit hordanak, de a 10es válaszoló azt implikálta a válaszában, hogy a muszlimoknál kisgatyában flangálhatna, bezzeg mi gonosz magyarok térdig érő nadrágra kötelezzük. De ebből egyik sem igaz.
12,14!
A 10-es vagyok.
Hol írtam azt hogy én mizulmán országban lennék sortban???
Pont hogy azzal példáloztam, hogy a mi országunk muzulmán mert mindenki dugdossa a combját.
Szövegértelmezéssel hogy állsz?
16!
A nyolcaska egy nem rég született kisfiú lehet akit megfertőzött az amerika fíling.
"Valami csoda folytán férfi vagyok még mindég, ebben a fordított muzulmán országban ahol a férfiak a combjukat dugdossák rettegve..."
Nem tudom nem észrevenni a fentebb látható, korábban általad írt szövegben a "fordított muzulmán" kifejezést, mely alapján arra lehet következtetni, úgy véled, a muszlim országokban a férfiak olyan nadrágokat viselnek, mint nálunk a hölgyek.
A szövegértelmezéssel pedig úgy vélem egész jól állok, tekintve, hogy irodalomtudományi végzettséggel rendelkezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!