Pasik! Nektek tényleg nem jön be ha egy csaj torna cipőben van? úgy már nem is lehet szexi?
nem értem egyetlen pasi, vagy a lányok hogy döntik el h a legtöbb pasinak mi tetszik, mindenki a saját nevében beszéljen, ja és tényleg nem a ruha teszi az embert, szexi lehet akárki bármilyen ruhában, nem az lesz szexi aki ribisen meg egy szál semmiben, vagy egy szál aligben van :)
sőt mindenkinek más a szexi, az is lehet h valakinek x helyen kezdődik a cicababaság pl valakinek meg y szinten
szerintem legtöbb embernek nincs olyan h esete, mindenkinek más áll jól, sokmindentől függ, az összhatás a lényeg
nekem jól áll a sportcipő, de nem csak azt hordok, és nem mondom magam se rockernek sem deszkásnak, se plázamacseknak, nem vagyok stílustalan, nem követem a divatot, abban vagyok ami a lelkivilágomhoz illik és az alakomhoz, próbálom megfelelően párosítani a ruhákat
idpjárástól alkalomtól is függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!