Pasik! Nektek tényleg nem jön be ha egy csaj torna cipőben van? úgy már nem is lehet szexi?
Figyelt kérdés
légyszi kort is!2010. aug. 21. 10:01
1/32 anonim válasza:
Bocs hogy válaszolok, lány vagyok, de ha fiú lennék azt írnám hogy nem:D ÍGY lány létemre a tornacipő tabu.. nem jön be de nagyon nem
2/32 anonim válasza:
Mi szexi lehet benne? Tornacipő könyörgöm... arra sok mindent lehet mondani, de azt, hogy szexi, biztosan nem.
3/32 A kérdező kommentje:
nem úgy értem h a torna cipő a szexi:D hanem a csaj a szexi (jó alak,szép arc),csak nem épp magas sarkút vesz fel mindig,hanem torna cipőt is elég gyakran
2010. aug. 21. 10:25
4/32 anonim válasza:
Akárhogy is nézzük, de a tornacipő nagyon ronda akármilyen szexi csaj is hordja.
F/29
6/32 anonim válasza:
Csöcs, fenék, mosoly, arc, haj, mozdulatok, tartás, hangszín stb. Ezek együttese tesz egy csajt szexivé. Persze számíthat az öltözködés is (pl. muiniszoknya), de mindenkinek más áll jól. A cipő csak a csajokat foglalkoztatja, a fiúkat egyszerűen nem érdekli. Legfeljebb ha nagyon nem alkalomhoz illő (gumicsizma a sivatagban, síbakancs a tengerparton, strandpapucs hegymászáshoz stb).
7/32 anonim válasza:
Hogy ne lehetne? Nekem speciel nagyon tetszik, jobban, mint a magassarkú...
8/32 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat :D főleg a 10:39-esnek :))
2010. aug. 21. 10:46
9/32 anonim válasza:
aki kényelmesen öltözik az vesz fel tornacipőt aki nőiesen az magassarkút.a tornacipőhöz nem a szexiség társul nyilván nem veszek fel egy szexi ruhát tornacipővel -.-
10/32 anonim válasza:
én csak annyit írok, hogy igenis képes vagyok tornacipőben szexi lenni.:) (valamikor volt egy újságban? ilyen cikk, hogy hogyan lehet ronacipőben szexinek lenni, és tényleg lehet)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!