Hogyan kezdjem a nőiesebbé válást?
Az a helyzet, hogy nagyon "fiús lány" vagyok, a 17 évem alatt sosem hordtam szoknyát, csak ha muszáj volt, nem sminkeltem, rövid hajam volt, férfi ruhákban jártam stb.
Viszont szeretnék lányosabb lenni, mert nem szeretnék továbbra is 3x nagyobb pólókban és férfi gatyában, bakancsban flangálni.
Viszont fogalmam sincs, hogy hogyan kezdjem el ezt az egészet. Nem akarok úgy kinézni mint a mai átlagos tini lányok, mert nagyon nem jön be ez a plázás stílus, utálok vásárolni, viszont mégiscsak szeretnék változtatni a külsőmön, lányosabb irányban.
Mik azok az alap szettek amik kényelmesek, de mégis csajosak? Szerények, nem mutatnak sokat, de mégis nőiesek? Mik azok az alap csaj dolgok amikkel kezdenem kéne a stílus váltást? Szeretnék igényesebben kinézni, de sajnos nagyon nehéznek tűnik ez a dolog úgy, hogy eddig csak férfi és rocker dolgokat viseltem.

Szóval te inkább azt szereted ha egy nő búzásan öltözik.
Hát egészségedre..

22.
Ne haragudj, de szerintem nekünk nem kéne írogatnunk egymásnak mert a kérdező az aki feltett egy kérdést és neki kell válaszolni.
A te okfejtésedet meg én úgy kábé magasról..
Kedves 19-es! :)
Az idézett mondatomat a többség véleményeként írtam, mint kialakult (sajnos, de hát mindenből vannak ilyen szélsőséges megítélések) sztereotípia. A többi mondatomból ki is derül, hogy pont ezt akartam megcáfolni. Javaslom, hogy olvasd el mégegyszer, ha megszeretnéd érteni.
Amennyiben továbbra is ide nem illő, sértő megjegyzéseket teszel rám, nem óhalytok ebben a "beszélgetésben" továbbra is résztvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!