Mik az alap ruhadarabok aminek biztos lennie kéne?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok amit utána tudok mással is kombinálni majd. Színekkel együtt írjátok lécci. :)2013. júl. 13. 21:21
1/6 anonim válasza:
Attól függ, hány éves vagy, milyen nemű, mi a foglalkozásod. Más alapdarabokra van szüksége egy 13 éves általános iskolás kislánynak, és másra egy 20 éves egyetemista, esetleg már dolgozó nőnek.
2/6 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi elfelejtettem.
14/L
2013. júl. 13. 21:37
3/6 anonim válasza:
ha nem is az osszes de hasznos kis lista.:-)
4/6 anonim válasza:
Szerintem legyenek egyszínű felsőid is,nadrágjaid. Ha szereted a szoknyákat,jó mondjuk egy ilyen:
Ezt elég sok felsővel tudod kombinálni. A legjobban szerintem feketével jársz,de ez nem túl dárga vehetsz színeseket is.
Egy fekete vagy fehér(esetleg szürke)blézer sem árt.
Farmerdzseki is hasznos lehet.
Kapásból csak ennyit tudtam,majd írok ha eszembe jut még valami:)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :))
2013. júl. 13. 22:14
6/6 anonim válasza:
-cicanadrag
-felso ami hosszabb ,h eltakarja a feneked
- sztrecs ( feszulos) farmer nadrag
-majok, roviduju , hosszuju ( lehetoleg egy szin legyen)
- fekete cipo amit mindenhez vehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!