Szeretnék nőiesebb lenni, de semmit sem értek ehhez. Hol és hogyan kezdjem?
Figyelt kérdés
Elmúltam harminc, de sosem tanultam meg olyan alapvető dolgokat, mint sminkelés, frizura, ízléses, összetett öltözködés, stb. Szeretnék ezen változtatni. A karrieremben is elértem egy olyan pontra, ahol már illene szintet lépnem megjelenésben is, de totál analfabétának érzem magam ebben. Hogyan induljak el?2016. dec. 17. 14:48
1/3 anonim válasza:
Menj be egy uzletbe es keress egy segitokesz eladot :)
Kerdezd meg, hogy szerinte mi allna neked jol
Vagy baratnok, teso esetleg
Nem tudom, tapasztalatom szerint ez vagy raragad az emberre, vagy nem
Vagy van hozza erzeke, vagy nem
Nezelodj az interneten, hogy mik tetszenek, keress outfiteket
2/3 A kérdező kommentje:
Tisztelettel, de úgy gondolom, hogy elenyészően kevés dolog van az életben, ami velünk született. Minden tanulható. Csak azt nem tudom, hogy ez speciel honnan és kitől :) Ennek módját keresem. Rákeresek az outfit-ekre, köszönöm a tippet!
2016. dec. 17. 16:04
3/3 anonim válasza:
Léteznek ilyen stílus tanácsadók vagy mik.
Pénzért megmondják mi áll neked jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!