Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az mennyire gáz ha fiúként...

Az mennyire gáz ha fiúként nagyon bejönnek a női ruhák és hordok is ilyeneket?

Figyelt kérdés

(nem vagyok meleg csak magukat a ruhákat szeretem hordani. Jól, csinosnak érzem magam bennük)

Jórészt csak alvós ruháim vannak de azok mind nőiek. Linkelem őket (hasonlóak az enyémek)

Fekete hosszú szaténköntös

[link]

Fehér hosszú szaténköntös

[link]

Arany hosszú szaténköntös

[link]

Fehér hosszú szatén hálóing

[link]

Szatén pizsamák

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Hosszú fekete bőrszoknya

[link]

Hosszú köntösből, hálóingből szeretnék majd még

Pirosat

Kéket

Rózsaszínt

Ezüstöt

Lilát

Hosszú pizsiből

Lilát, rózsaszínt és virágmintásat

Olyat is gondoltam hogy elmennék sétálgatni a hosszú bőrszoknyában egy cuki felsőben

+ tűsarkút is felvennék hozzá 😅

Mit gondoltok erről ?

(Mégegyszer mondom nem vagyok meleg ...)

2021. márc. 6. 21:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
69%

Ha jól vettem le, alapból a Szexuális-Homoszexualitás kategóriában volt, és a modik tették át.

Szerintem is elég gáz. Még olyan ruhákon, amiken nem szembetűnő, hogy női, azokkal elfogadható, de szatén hálóinggel, meg bőrszoknyával nekem ez nem férne bele.

2021. márc. 17. 09:26
 22/24 anonim ***** válasza:
69%
Akár meleg vagy akár nem, ez nem egy normális dolog. Nem is értem, hogy a többiek miért tartják annak. Igenis ez nagyon gáz, fel kéne keresned egy jó pszichológust. A normális nőknek egy ilyen alak nem a "férfi" kategóriába tartozik.
2021. márc. 17. 13:28
 23/24 anonim ***** válasza:
20%

Hagyjátok már, légszi :(

Szegény az első válaszolból szerintem már levette, hogy az emberek nagytöbbsége szerint "gáz", a kérdező szavaival élve

#22, a normális jelzőt hanyagoljuk kérlek, ugyanis ez egy nagyon tág és szubjektív melléknév. Neked nem normálisak azok a nők, nekem például viszont igen, hiszen én is ilyen vagyok, plusz több női ismerősöm is hasonlóan vélekedik, igaz, a szubkultúrába tartozunk

Szerintem nagyon cuki a kérdező, akár fiú, akár lány. Nem, nem szeretem a píszíséget, de azt gondolom, közöttünk mindenki ember, jó lenne, ha úgy is kezelnénk a másikat

Béke

2021. márc. 17. 13:41
 24/24 anonim ***** válasza:
74%

Kerdezte a velemenyunket, mi elmondtuk. Ilyen az elet.

Ha keretlenul kotottek volna bele, megertenem. De ha kerdez az ember valamit, benne van a pakliban hogy olyan valaszt is kap ami nem esik jol neki.

Raadasul senki nem bantotta a kerdezot, annyit irtunk le, hogy a hetero noknek altalaban a ferfiasan kinezo ferfi az idealis par. Ez pedig igy volt miota vilag a vilag, es (valoszinuleg) igy is lesz.

2021. márc. 17. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!