Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az mennyire gáz ha fiúként...

Az mennyire gáz ha fiúként nagyon bejönnek a női ruhák és hordok is ilyeneket?

Figyelt kérdés

(nem vagyok meleg csak magukat a ruhákat szeretem hordani. Jól, csinosnak érzem magam bennük)

Jórészt csak alvós ruháim vannak de azok mind nőiek. Linkelem őket (hasonlóak az enyémek)

Fekete hosszú szaténköntös

[link]

Fehér hosszú szaténköntös

[link]

Arany hosszú szaténköntös

[link]

Fehér hosszú szatén hálóing

[link]

Szatén pizsamák

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Hosszú fekete bőrszoknya

[link]

Hosszú köntösből, hálóingből szeretnék majd még

Pirosat

Kéket

Rózsaszínt

Ezüstöt

Lilát

Hosszú pizsiből

Lilát, rózsaszínt és virágmintásat

Olyat is gondoltam hogy elmennék sétálgatni a hosszú bőrszoknyában egy cuki felsőben

+ tűsarkút is felvennék hozzá 😅

Mit gondoltok erről ?

(Mégegyszer mondom nem vagyok meleg ...)

2021. márc. 6. 21:00
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
100%
Attól függ hogy nézel ki benne.
2021. márc. 6. 21:03
 2/24 anonim válasza:
73%
Nem gond, nem ciki és nem ártasz vele senkinek. És ettől még bőven nem leszek meleg.
2021. márc. 6. 21:05
 3/24 anonim válasza:
83%
*leszel
 4/24 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem vagy meleg, miért a homoszexualitás kategóriában van a kérdés? Amúgy nem gáz, nekem is bejönnek a női ruhák. Jelenleg nem nagyon van, de ha elköltözök, otthon szívesen hordanék csak női ruhákat. Szerintem kényelmesek és jól érzem magam bennük, de nem tartom magam szebbnek női ruhában, sőt :D De hát nem is mutogatni akarom magam bennük, én utcára biztos nem vennék fel női ruhákat. Nem tudom számít-e valamit de én biszex vagyok.
 5/24 anonim válasza:
92%
Szerintem sem gáz. Soha nem fogom megérteni, de nem látom a problémát benne
2021. márc. 6. 21:11
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül meleg minden crosdresser (bár egy jelentős részük az). Hogy mennyire gáz? Kinek mi köze van hozzá, hogy te otthon mit veszel fel? Bár speciel nem veszel fel női ruhákat, de időnként elmerülök a BDSM, swingerek és egyéb nyalánkságok birodalmában. Szerinted a szomszéd Bözsi néni, vagy a kollégáim orrára kötöm hogy "húúú gyerekek tegnap egy olyan eszméletlen gangbang szeánszon voltam hogy csak na".
2021. márc. 6. 21:30
 7/24 A kérdező kommentje:
Nem igazán mondanám magamat crossdressernek
2021. márc. 6. 21:35
 8/24 anonim válasza:
73%
A hosszú fekete borszoknya és a Fehér hosszú szatén hálóing kicsit furcsa, de amúgy sztem nem baj.
2021. márc. 7. 10:50
 9/24 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem egy nő szemében így már nem is lennél potenciális férfi jelölt. Egy darkos szoknyában mentem bulizni. Volt egy csaj ismerősöm aki szex terén elég laza volt. Gondoltam haza kísértem. Erre az volt a válasza, hogy inkább keres magának egy pasit.
2021. márc. 7. 11:14
 10/24 anonim ***** válasza:
60%

Sok nőiről megsem mondod, hogy női tehát semmi gond nincs vele.

Amúgy sok nő is hord férfi ruhákat, vajon sok férfi szemében sem lennének ők sem nők?

Kedves 9-es!

2021. márc. 8. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!