Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az mennyire gáz ha fiúként...

Az mennyire gáz ha fiúként nagyon bejönnek a női ruhák és hordok is ilyeneket?

Figyelt kérdés

(nem vagyok meleg csak magukat a ruhákat szeretem hordani. Jól, csinosnak érzem magam bennük)

Jórészt csak alvós ruháim vannak de azok mind nőiek. Linkelem őket (hasonlóak az enyémek)

Fekete hosszú szaténköntös

[link]

Fehér hosszú szaténköntös

[link]

Arany hosszú szaténköntös

[link]

Fehér hosszú szatén hálóing

[link]

Szatén pizsamák

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Hosszú fekete bőrszoknya

[link]

Hosszú köntösből, hálóingből szeretnék majd még

Pirosat

Kéket

Rózsaszínt

Ezüstöt

Lilát

Hosszú pizsiből

Lilát, rózsaszínt és virágmintásat

Olyat is gondoltam hogy elmennék sétálgatni a hosszú bőrszoknyában egy cuki felsőben

+ tűsarkút is felvennék hozzá 😅

Mit gondoltok erről ?

(Mégegyszer mondom nem vagyok meleg ...)

2021. márc. 6. 21:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%

9-es vagyok. Ezt talán egy nőtől kellene megkérdezni. Én Ft vagyok.

Elismerem hogy kényelmesebbek, jobb az anyaguk. Nem erről van szó. De ahogy a 4-es is írta, utcára nem venné fel. Szerinted miért? Persze nem a hálóköntöst, hanem szoknyát, tűsarkút. Ha nem gáz, miért röhögné ki az utca embere? Mutogatnának rá, az IQ bajnokok péppé is vernék. Felőlem felveheti. Még mondanám is, hogy van vér a pucájaban, és fél mérő vállalni. De mivel más mint a többség, ezért Gáz. Főleg Magyarországon.

2021. márc. 8. 14:05
 12/24 anonim ***** válasza:
2021. márc. 9. 10:28
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha alvosnak hordod, jól érzed magad benne akkor tedd szerintem rendben van. Az hogy bejonnek szerintem az is. Ha hordod utcára azt nem lehet megkerdojelezni, hogy normális-e senki se minden6ó hogy ő majd eldontse. Minden esetre a mai vilagban szerintem sokaknak fura, de ha téged ez nem zavar, tedd ami jól esik. Én se hordok nagy ritkán melltartót, egyrészt 75b tehát szinte nincs is, másrészt a kényelmes, merevítő mentes, mégis tart, szép is, nem látszik át, minden alkalomra jó, szellőzik, minőségi és évekig/évtizedekig bírja stb stb egy átlagos embernek kb megfizethetetlen. Akkor mi a....ért huzzak, ha dög meleg van, beizzad, fáj, szorít, macera, stb csak mert elvarjak az emberek? Kösz nem. Ne értsd félre, nem ilyen átlátszó ruhákat, koldokig erő kivágott nyakas stb ruhákat hordok. Egyszerűen pl egy felső és rá egy kabát ha megyek boltba mondjuk nem is igazán látszik tehát minek hordanam ha nem esik jól.

18l

2021. márc. 16. 10:23
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Olyan cuki lehetsz🥺

Én lányként nagyon szeretem azokat a fiúkat, akik női ruhákat IS hordanak. Nem kedvelem a basic cuccokat, imponáló, ha valaki ennyire mer különbözni a mai férfi ideáltól

2021. márc. 16. 10:27
 15/24 anonim ***** válasza:
88%
Tudom, hogy le fogtok pontozni. De se én, se az összes többi női ismerősöm nem tudna férfiként tekinteni arra aki pl: hosszú bőrszoknyát hord vagy mellrésszel rendelkező hálóinget. Bár látom, hogy van aki az ellenkezőjét írta, úgyhogy létezik ilyen. Furcsának találom de, nem ártasz vele senkinek, tehát szived joga, hogy hogy öltözködsz. Bár igen, a nőkön nem gáz a férfi ruha. Ez valóban szexizmus a társadalomtól.
2021. márc. 16. 18:21
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a bőrszoknya/hálóing/magassarkú azért eléh gáz, de a többit én is felvenném, tuti hogy rohadt kényelmesek. :)
2021. márc. 17. 06:40
 17/24 anonim ***** válasza:
78%
Kövezzetek meg, de szerintem gáz. Ha még olyan ruhát hordanál, amiről nem ordít, hogy női, az hagyján, szerintem elfogadható. De ez? BőrSZOKNYA? Hálóing? Atyavilág. Ha nem látja senki, akkor hordd, de utcára szerintem ez nem kompatibilis.
2021. márc. 17. 07:40
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Hat igy hogy hetero vagy eleg furcsa 😅 szemely szerint en nem orulnek ha a baratomrol kiderulne egy ilyen
2021. márc. 17. 08:09
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Most olvasom hogy magassarku..

Hat neharagudj ez szerintem eleg keves hetero nonek fer bele😅

2021. márc. 17. 08:12
 20/24 anonim ***** válasza:
81%

A női ruhák nőkön állnak jól, ők csinosak és vonzóak, szépek benne. Őket kell nézni ezekben a ruhákban, nem pedig nekünk férfiaknak felvenni. Tehát ez így nem normális. Valami identitászavarra utal, te képzeled magad nőnek, de nem a magad szép öltözködése, hanem a nők szép öltözködése kellene, hogy vonzzon.

Értem, hogy nem vagy meleg, de attól még nem normális ez. Valami alaposan elfojtott, elnyomott dolog tör így elő benned, valami trauma következménye ez.

Fura, hogy az öltözködés témában van a kérdés, ahhoz eléggé extrém, és a fétis szó is ott van a kulcsszavak között, minimum 18 feletti kategória ez, nagyon helytelen volt idetenni a kérdést, ahol a 18 alattiak is olvashatnak erről a fétisről.

2021. márc. 17. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!