Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan sub mazo pasik, akik életmódszerűen szolgálnának egy domináns, szadista pasit? Merre lehet ilyeneket találni?
Miket kellene elviselni?
Engem érdekelne.
Én ismerek egy ilyen "párt". Viszont nem igazán szeretek velük közösködni, mert nagyon kiráz ettől a hideg. A haverom szadista és nagyon BDSM életet él. Van a "párja" aki szószerint semmit se csinál engedély nélkül, még pisilni se megy el. Mindig engedélyt kért és van mikor a haverom azt mondta neki nem mehet el wc-re, de ha maga alá piszkít akkor tudja mi fog történni.. ennél a résznél mondtam, hogy köszi hello
Számomra felfoghatatlan, hogy ez hogyan lehet valaki számára az élet.
Mi fog történni utolsó előtti.
Fiú lány páros? Melyik a domináns fél?
5-ös vagyok.
Két férfi, a haverom 35 a "szolgája" 24 éves.
Az pedig hogy mi fog történni nem fejtette ki és nem is kérdeztem. Úgy vagyok vele meg Ő is, hogy ez a magánéletük, amihez senkinek semmi köze, és ez így is van. Plusz tiszteletben tartja, hogy nekem ez hátborzongató, szóval nem is dumálunk ilyenekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!