Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy domináns aktív férfi meddig megy el a szadizmus terén? Hogyan találhatnék egy ilyen férfit?
Nem rég ráébredtem, hogy mazochista vagyok, elég erősen, emellett igen perverz is. Nem rég táborban voltam, és az ottani fiúk térdekényszerítettek, majd leszopatták magukat. Többször is megalázta néhány érintéssel, vagy paranccsal. Rájöttem, hogy tetszik a szigor, és az a fájdalom is, amit néha kaptam tőlük.
157 cm magas vagyok és jelenleg 40 kiló. Idén töltöm be a 18-at.Sosem voltam valami erős...
Szeretném kipróbálni, milyen egy domináns férfivel lenni, aki sokáig el mer menni...
Jaj arra én is emlékszem. Mindig úszónak adta ki magát vagy sportolónak. Mint ilyen visszatérő a köldökös srác és a pelenkás is itt. :D
Ami a kérdést illeti. Ahogy látom 1 jelölted máris van. Keveseket érdekel a téma, szóval csapj bele. Arra figyelj, hogy értelmes legyen. Ahogy olvastam a fenti jelölt annak tűnik, mert tekintettel van rád. Ez fontos. Nem szabad olyannal, aki nincs. Még akkor se ha izgatna mert mikor ott leszel, akkor lehet már nem izgat. Amúgy a történet nekem is kicsit kamu gyanús, de ha igaz és izgat akkor szerencsés véletlen. :) Sok szerencsét!
Szia!
Egy 40 kilós srácot azért nem nehéz csicskáztatni.
Hol laksz?
Szerintem én élvezném a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!