Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy sok nő...

Miért van az, hogy sok nő utálja a harisnyanadrágot, amikor az egyik legnőiesebb ruhadarab?

Figyelt kérdés
Sokan az6t mondják, hogy kényelmetlen! A nadrág talán kényelmesebb? Nem hiszem és ráadásul fiús is!
2010. aug. 17. 08:27
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
48%
a neccet arra írtam példának, hogy abból is olyat kell venni, ami jobb minőségű, mert a gagyi kínai ilyen pihés-bolyhos lesz 1 használat után...természetesen én sem abban járok be az egyetemre, max buliba való :D
2010. aug. 17. 15:28
 32/36 anonim ***** válasza:
40%
Anyukám a pedagógus fizetéséből örül, ha a kínait meg tudja venni, de abból is nézi a jobb minőségűeket, azok ott se 100Ft.
2010. aug. 17. 15:42
 33/36 anonim ***** válasza:
83%

Cöh...

Figyusz, én nem szeretem a harisnyát, a szonyát meg egyenesen rühellem. Ergo csak bizonyos helyeken viselem, de ott is inkább a nadrágot választom, ha lehet. Szóval így már nem is vagyok nő. Hát szép...

Nem a ruhától lesz valaki nő, ezt elárulom. És képzeld, soha nem néztek még férfinak a farmeremben és pólómban.

Télen viselek harisnyát (nadrág alá, -20 fokban, ez szerintem érthető.

2010. aug. 17. 16:25
 34/36 anonim ***** válasza:

Én szoktam harsinyát hordani és szoknyát, de mindig én sem bírnám. Mert beleizzad az ember, rosszabb esetben, ha olyan a pőre, kis is pattogzik (sajnos az enyém is ilyen). A nadrág még akkor sem tapad annyira a testre, ha szűkszárú. Ha meg hideg van, akkor fázik benne az ember lába...

Ja, és az, hogy a nadrág fiús, a legnagyobb baromság, amit valaha hallottam. Ha az ember jól válogatja meg hozzá a többi cuccot, és jó a szabása, akkor nagyon nőies tud lenni!

Ja, és azt meg hadd ne ecseteljem, hogy ha vki nem kocsival jár, és nemcsak negyedórákra sétál (pl. Pesten, mert én ott lakom), néha bizony igenis jóval praktikusabb egy nadrág egy nem túl magas sarkú cipővel...

2010. aug. 17. 21:46
 35/36 A kérdező kommentje:
Egy páran írták, hogy szeretik a harisnyákat, szoknyát, ruhát! A legtöbben védelmükbe vették a nadrágot! Úgy néz ki, hogy a legtöbb nő hord nadrágot. Pedig férfias! Mi lenne ha egy férfi hordana harisnyát és szoknyát? Rögtön azt mondanák, hogy meleg! Ezzel az erővel a nadrágot hordó Nőkre rá lehet mondani, hogy leszbikus? Nem is olyan egyszerű a téma? Mert a nők elhatározták, hogy hordhatnak nadrágot! Mi lenne fordítva? /Lásd:Skócia/
2010. aug. 18. 18:41
 36/36 Kata899 válasza:
Én imádom a harisnyát, főleg ezt a testszínű, csillogósat, annyira szép :) Nem csak szoknyával és magassarkúval lehet hordani, én gyakran rövidnadrág, tornacipő, vagy balerina cipő kombinációval hordom és sztem szép és nőies és nem kényelmetlen :) 21/l
2011. máj. 3. 02:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!