Miért van az, hogy sok nő utálja a harisnyanadrágot, amikor az egyik legnőiesebb ruhadarab?
Látjátok, a KÉNYELEMMEL érveltek. Miféle nők vagytok ti?
Amúgy meg próbáljatok egyszer nem fos krepp harisnyát venni, hanem valami normális anyagot, és akkor nem lesztek se bebüdösödve, sem kipattogzva.
"Látjátok, a KÉNYELEMMEL érveltek. Miféle nők vagytok ti? "
Nem hiszem, hogy valaki attól lesz nő, hogy hord-e harisnyát vagy sem. Gyanítom, hogy hímnemű vagy, így sose volt még rajtad harisnya. Pedig ha viseltél is volna, azonnal letépnéd magadról, és tisztában lennél vele, hogy mennyire rossz is. Gondolj bele, a nylonharisnya kb. olyan, mint ha közönséges uzsis zacsival körbeteketrnéd a lábad. Ugye, mennyire rossz lenne? Mellesleg egy valamire való harisnya iszonyat drága, nem éri meg.
És csak azért senki se fog harisnyát és szoknyát hordani, hogy a pasik örüljenek. :)
A keresztkérdés meg adott: hová tűnnek az igazi pasik?
Igen, baz+ a kényelemmel érvelek. Azért mert nő vagyok, nincs jogom a kényelemhez? Nyeljem le, hogy mindenféle kínt szenvedek el, és nem tudom a dolgom rendesen intézni, csak azért, hogy tetsszem egy ilyen k@csögnek? Te nem is érdemled meg, hogy jó nőt egyáltalán láss...
Igen, a kényelemmel érvelek, nekem ne beszéljen az a kényelmetlenségről, akin az életben nem volt órákon át szoknya meg harisnya! Aki ingben-nadrágban elvan minden nap!
És kiáűbrándítalak: a drágább harisnyák is kényelmetlenek, és szétszakadnak, plusz akinek ez bőrkérdés, az nem ússza meg ezt (nekem pl nem függ a harisnya minőségétől). Szal plíz, nézd el, hogy nincs ötezer forintom havonta harisnyára (mert a használtasabbakat már igénytelenség felvenni), de ha úgy adódik, lenyúzatom magam, hogy ne pattogjon a bőröm, oké?
Barom...
Látjátok, idióták vagytok mind, és még be is bizonyítjátok :)
Senki nem mondta, hogy nincs jogod a kényelemhez. De akkor ne várd el, hogy nőnek nézzenek, ha ez az elsődleges szempont. Pontosan tudom, milyen harisnyát hordani, és pontosan emiatt tudom, hogy csak rinyáltok. Senki nem mondta, hogy gagyi harisnyában, körömcipőben, szűk szoknyában. Miért csak a végleteket látjátok? Ja, mert ha mást is látnátok, észre kéne venni, hogy nincs igazatok. Az meg kellemetlen. Dehát, nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!