Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy sok nő...

Miért van az, hogy sok nő utálja a harisnyanadrágot, amikor az egyik legnőiesebb ruhadarab?

Figyelt kérdés
Sokan az6t mondják, hogy kényelmetlen! A nadrág talán kényelmesebb? Nem hiszem és ráadásul fiús is!
2010. aug. 17. 08:27
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
37%
Add fel, így nem érsz el semmit :(
2010. aug. 17. 08:28
 2/36 anonim ***** válasza:
80%
Gondolom harisnyafetisiszta 20-30 éves férfi vagy. Nos, vegyél fel egy nejlonharisnyát, negyven fokban, 24 órára, és megtudod, miért utálják annyian!
2010. aug. 17. 08:33
 3/36 A kérdező kommentje:
Csak azért vetettem fel a kérdést, mert úgy látom, hogy a lezserség és kényelmesség mögé bújva egyre kevesebb a nőies nő! Harisnya szoknyával pedig az "igazi" NŐ !
2010. aug. 17. 08:34
 4/36 anonim ***** válasza:
80%

Te még nem vakaróztál és nem pattogzott ki a combod egész napos harisnyaviselettől úgy látszik :)

Amúgy felveszem, mert télen is szeretem a szoknyát, de lehetőleg minél rövidebb időre.

2010. aug. 17. 08:37
 5/36 anonim ***** válasza:
74%

Ja, melegítés szempontjából nem funkcionál semmit, mert nem melegít. Télen még egy vastagabb harisnya is kevés, mert meg lehet bennük fagyni. Arról még nem is beszélve, hogy rendszeresen a legrosszabbkor kezd el futni rajta egy szem (és a legfeltűnőbb helyen)

Akkor visszakanyarodva? Hol vannak az igazi férfiak?

Mert sajnos mindenhol csőgatyás, vasalt hajú nyálbélákat látok, akik hátulról olyanok mintha nők lennének, sőt, néha szemből is.....

2010. aug. 17. 08:45
 6/36 anonim ***** válasza:
86%

A harisnyanadrág, és a pasik által szexinek tartott, elegánsabb combfix között van különbség.

Amúgy pedig sokak bőre érzékeny rá, főleg melegben, előfordul, hogy akad rajta a ruha, meg felcsúszik rajta a szoknya... amíg nem próbáltad, nem jelenthetetd ki, hogy kényelmes, mert nagyon sokszor nem az! És nem is praktikus, ha az ember nem saját autóval furikáz a-ból b-be, hanem mondjuk meg is kell mozdulnia a nap folyamán, ne adja a Jóisten, még tán tömegközlekednie is kell. Minden nap két-három pár harisnyát tönkre tudnék tenni.

Egyetértek veled, hogy látványnak nőies, sokkal nőiesebb, mint a nadrágok, de nem várhatod senkitől, hogy csak ezért, a pasik kedvéért ilyenben feszengjen egész nap... És nem gondolhatod, hogy a nőiességüket akarják "tökretenni" azza, hogy nadrágot húznak... Tipikus pasigondolkodás.

A harisnya-szoknya azokból az időkből maradt meg, mint viselet, mikor a nadrág még nem, vagy alig volt általános a nőknél. Ma már az, és sokkal se sokkal kényelmesebb, mint egy haroisnay-szoknya kombó.

Harisnya-szoknya duót rövid időre, elegáns helyre veszek csak fel, mert

A) kijönnek a kiütéseim a lábamon (az emnnyire szexi?)

B) izzadok, mint a ló, ha kint 30 fok van (az mennyire szexi?)

c) elszakad a harisnyám, ha valami olyanhoz érek, vagy túl aktív vagyok (az mennyire szexi?)

Ha ezek megtörténnek, akkor meg "milyen igénytelen" vagyok, nem?

Ne érts félre, igazat adok neked, csak magyarázattal akartam szolgálni... Van rá okunk, hidd el, ha úgy döntünk, hogy nem.

25/L

2010. aug. 17. 08:49
 7/36 anonim ***** válasza:
82%

Ja, és a média által erőltetett szépségideál, a piszakafalábú seprőnyél miatt sok amúgy nagyon csinos nő előbb verné magát agyon, mint hogy harisnyában megmutassa a lábait... Na ők is megérnének egy misét, sokat ismerek.

És valóban: ti pasik, hová tűntök fokozatosan?

2010. aug. 17. 08:55
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam hordani, de csak ősszel és tavasszal, amikor nincs az a füllesztő 30-40 fokos hőség, de hideg sincs. A nylonharisnya egyébként nem szellőzik jól, tehát bele lehet izzadni (ami egy nőnél is büdös), de nem is melegít sokat, tehát funkcióját tekintve nem sok értelme van, azokra a kellemesen langyos 15-20 fokos időszakokra való, amikor lehet viszonylag lengén öltözni a tél és a nyár között. Télen amúgy én vastag kötött harisnyát hordok még a nadrág alá is, sőt, van, hogy még vastag zoknit is veszek rá a vastag bélelt csizmámba, ha annyira hideg van.

Egyszer kipróbálhatod, milyen érzés a melegben a nylonharisnya, szerintem nagyon gyorsan szabadulni fogsz tőle. :-D

2010. aug. 17. 08:55
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én kifejezetten szeretem a szép harisnyákat. :) 19L
2010. aug. 17. 09:15
 10/36 anonim ***** válasza:
93%

Én szeretem a harisnyát, de azért egész nap abban lenni tényleg nagyon kényelmetlen... Egyrészt ugye az anyaga miatt, nem éppen egészséges a bőrnek. Pl. egy pamutzoknival összehasonlítva, hát a harisnya sokkal rosszabb, nem tud benne úgy lélegezni a bőr. A másik hátulütője a nadrággal szemben, hogy a harisnya sérülékeny. Elég leülni pl. egy olyan székre, ami fából van és kiáll belőle pár szálka, és már szakad is a harisnya, az meg ugye hogy néz már ki? Vagy ha nem is szakad ki, de bármibe beleakad, máris meghúzódik egy szál, és nagyon ronda lesz. Arról nem is beszélve, hogy nadrágban lenni sokkal kényelmesebb, mint szoknyában. Te nem hiszed? Volt már rajtad szoknya?? Egy szűkebb szoknya erősen korlátozza a mozgást, nem lehet benne pl. akkorát lépni, mert összefogja a lábakat. Egy magasabb lépcsőfokra fellépni azzal a veszéllyel járhat, hogy felcsúszik a szoknya. Pl. buszra felszállásnál. Vagy autóból kiszállásnál meg be lehet látni (tudom, ki lehet szállni összezárt lábakkal is, de nem kényelmesebb úgy, ha egyiket a másik után rakom ki?), nadrágban meg nincs erre gond.

Ja, és még valami, én sok szoknyát azért nem hordok szívesen, mert szorít. Ha nem szorítana, akkor viszont lecsúszna. Ezek a szoknyák egyetlen vonalban vannak "rögzítve" az emberre, a többi része lóg, és ennek a vonalnak elég szűknek kell maradnia ahhoz, hogy tartson, míg egy nadrágnál azért több felület áll rendelkezésre arra, hogy tartson.

2010. aug. 17. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!