Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy sok nő...

Miért van az, hogy sok nő utálja a harisnyanadrágot, amikor az egyik legnőiesebb ruhadarab?

Figyelt kérdés
Sokan az6t mondják, hogy kényelmetlen! A nadrág talán kényelmesebb? Nem hiszem és ráadásul fiús is!
2010. aug. 17. 08:27
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
85%
Én szeretem a harisnyákat, télen vastag, pamut harisnyát hordok szoknyához, jobb időben (tavasz-ősz) nejlont, nem azt a 200 forintos vackot, hanem drágábbat, de minőségit. Imádom, ha színes, mert jópofa. Amúgy is szoknyás vagyok, nadrágot nagyon ritkán hordok.
2010. aug. 17. 11:34
 22/36 anonim ***** válasza:
84%

10:38

Mert csak szoknyában nő a nő? A ruha teszi a nőt... ne haragudj, de ez igen szegényes... Hordok nadrágot, és mindenki nőnek néz... Azt is lehet úgy hordani, hogy nőies legyen. Nem a katonamintás bőgatyás tinikről van ugye szó... Ha neked egy nő csak szoknyában-harisnyában nő, akkor van még mit pótolni. Vagy csak a szemed kell nagyobbra nyitni.

Ha valaki nem nőies nő, akkor szoknyában sem lesz az, ha valaki az, akkor elvileg egy krumpliszsákban is látszik rajta. Klisé? lehet, de igaz, nálam működik.

25/L

2010. aug. 17. 11:40
 23/36 anonim ***** válasza:
74%
melegbe amikor izzadsz amúgy is stresszes vagy wc-ned kell és elcsavarodik de úgy h rá van ragadva a lábadra meg mindenhova és azzal má nem tudsz mit csinálni:S
2010. aug. 17. 12:12
 24/36 anonim ***** válasza:
89%
Csajok, a harisnyáról tényleg egy a véleményünk, ecseteltétek is sokan. De erre a kérdésre nem kaptunk választ: Hol vannak a férfias pasik? Ők is a kényelemre mennének, amikor csőnadrágot húznak? Hagy vágja a zacsit?
2010. aug. 17. 12:14
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a szép, különleges harisnyákat, de inkább csak ősszel, télen, főleg csizmával. Nyáron eszembe sem jut harisnyát hordani, szerintem 25fok felett kínzás.
2010. aug. 17. 12:24
 26/36 anonim ***** válasza:
74%
Én imádom a harisnyát, tavasszal, ősszel, télen egyfolytában abban vagyok szoknyával:) Persze nyáron is főleg szoknyát hordok, de akkor nem veszek hozzá harisnyát, mert nem akarok megsülni... :D 21/L
2010. aug. 17. 12:26
 27/36 anonim ***** válasza:
29%
Amúgy nem azért, de én még sosem büdösödtem bele a harisnyába, és sosem pattogtam ki tőle. Kényelmetlennek se értem. De ez lehet, hogy azért van, mert nem gagyi kínait veszek, hanem normális minőséget, normális anyagból, ami több használat után sem szakad ki, nem bolyhosodik ki (necc, mintás stb.)...
2010. aug. 17. 12:30
 28/36 anonim ***** válasza:
Drága a harisnya, és nagyon kell rá vigyázni, mert ha egyszer beakad valahova, akkor vége :D
2010. aug. 17. 14:12
 29/36 anonim ***** válasza:
12:30 - Egyetlen egyszer hordtam életemben necc harisnyát, amikor a középiskolai szalagavatón Kánkánoztunk, akkor is csak az osztálytánc kedvéért. Nem áll mindenkinek jól, meg egyáltalán, szépen is néztek volna rám az irodában, ha neccharisnyában tipegek be dolgozni zsákokat és dobozokat cipelni...
2010. aug. 17. 14:45
 30/36 anonim ***** válasza:
62%
Nekem annyi a bajom a harisnyával, hogy folyton kiszakad, pedig ősszel-télen csizmával szeretem hordani. De most az iskolában a borzalmasan fa székeken... Mindegyikből kiállnak a szálkák, egyszer leülök, nem tudok felállni úgy, h bele ne akadjon, vagy az asztal széle recés és az tépi ki, egyszer a lépcsőn jött nekem egy csaj és a táskája tépőzárja tépett ki belőle egy darabot.. Igaz, viszek magammal pót harisnyát általában, de nem nagy öröm cserélgetni:D Inkább hordok nyáron, mikor nem kell hozzá harisnya:) Amúgy meg, én nem a pasik kedvéért öltözködöm, hanem a magam kedvéért veszem fel azt, ami tetszik. Szerintem ez így korrekt. Jó tetszeni ettől függetlenül az embereknek, de míg a legtöbb pasi ezt üvöltéssel, fütyüléssel és "megb*sználak, szivi" kijelentésekkel hozza az ember tudomására, tényleg csak a saját kedvemért öltözködöm csinosan:) Amúgy rendben van, hogy szoknya=nőies, mert a pasik jobb esetben nem hordanak szoknyát, de ez is igencsak sarkított. Egy nő egy szexi, feszülős farmerben, magassarkúban és egy csinos felsőben miért ne lenne NŐ? Nincs baj a szoknyával, a harisnyával is csak annyi, hogy kényes egy darab, ha nem csak ücsörög benne az ember, de a nadrágot sem értem, minek kell elítélni. 19/L
2010. aug. 17. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!