Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van ez, hogy itt Magyaro...

Miért van ez, hogy itt Magyarországon ennyire sok a konzervatív ember? Bővebben alul.

Figyelt kérdés

Nos, hát hogyan is kezdjem?

Én egy 16 éves fiú vagyok, és tulajdonképpen metroszexuális vagyok. Jól ápolt, igényes, zselézett haj, szedett szemöldök és mindig a legdivatosabb ruhák, és kiegészítők. Nem nagyképűségből, de tapadnak rám a csajok, de minden volt haverom és ismerősöm ha meglát, azonnal elkezd oltani, hogy mennyire megváltoztam, beképzelt kis b*uzi lettem :S Pedig egyáltalán nem, csak a külsőm valóban más lett... De ezért miért kell cikizni?

A napokban is hallottam, hogy a hátam mögött rólam megy a téma két 30 év körül nő között, hogy mennyire b*uzisan nézek ki...Aztán meghallottam, hogy az egyik nő megszólal: mert tuti, hogy az is...Miért kell leb*uzizni az ilyen stílusú fiúkat? Mi se szólunk le másokat, se rockereket, se emosokat, se senkit...Sajnos nagyon irritáló és szomorú, hogy mennyire is konzervatív ez az ország... Egy rózsaszín póló, divatos cuccok, parfüm, zselézett vagy vasalt haj és pl. szedett szemöldök és már b*uzinak néznek/tartanak... GUSZTUSTALAN,hogy ez megy...Lehet, hogy egy ilyen srác kb. 150x több csajt kaphat meg, mint egy sima, átlagos divattalan ember, és irigységből már le kell minket b*uzizni? Hát gratulálok minden ilyen konzervatív és irigy embernek...Éljenek a páwák, és pusztuljanak akik megszólnak minket! ;)

2010. aug. 16. 15:47
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
31%

Valamelyikőtök:

Az igazi punkok már rég kihaltak. Fölösleges kategorizálni az embereket, nem mindenki csak fehér vagy csak fekete.

2010. aug. 16. 21:56
 42/50 anonim ***** válasza:
64%

Azért nézd már meg ezeknek a csajoknak az átlag IQ-ját, akiket "tapadnak rád", Kicsikém.

A másik, hogy ez nem konzervatívság kérdése: a jóízlés meg az igényesség nem ott kezdődik, hogy magadra húzod az aktuális trendet meg zselézed a hajad. Ha a csilivili burkolatot lehámoznánk rólad, valószínűleg egy unalmas, jelentéktelen kis tini vagy.

Régi szerelmem egy igazi szarok bele, "divattalan", szakadt farmeros, kinyúlt pólós fickó volt. Mégis tapadtak rá a csajok, olyan lehengerlő személyisége volt. Pedig a hetenkénti borotválkozáson, körömvágáson meg a napi fürdésen/hajmosáson kívül magasról szart rá, hogy néz ki. Akkor hogy is van ez???

2010. aug. 16. 22:17
 43/50 anonim ***** válasza:
59%

Hát az lehet, hogy sok csajt megkapsz, de milyeneket? Akik, hogy őszinte legyek, buta libák.Szerintem nem arra kell játszani, hogy 50000 csajod legyen.

Igaz, hogy Magyarország eléggé konzervatív, ahogy te írtad, de ez van.

Nekem például nem jönnek be a pávák, szerintem te tipikus 'gazdag vagyok' srác vagy, aki leszólja azokat akik nem "páwák", (jó nem azt mondom, hogy lejárt undi ruhákban kell járni,) lehet, hogy nem így van, de nekem így jött le.Igazából, ha látnálak az utcán 3-4 csajjal meg a szintén páva haverjaiddal, akkor megállapítanám, hogy metroszexuális vagy, nekem mondjuk a melegekkel sincs semmi bajom, de azok nem feltétlenül beképzeltek...Szerintem nem irigységből 'buz.i'znak le, hanem, mert azt hiszik, hogy az vagy.

15/L

2010. aug. 16. 23:17
 44/50 anonim ***** válasza:
78%
Nézétekmár, valaki szorgosan lepontozgatott mindenkit :D
2010. aug. 17. 01:01
 45/50 anonim ***** válasza:
75%
16 évesen nem a szemöldöködet kéne kiszedetni meg úgy egyáltalán.ráérnél 20éves korodba
2010. aug. 17. 10:01
 46/50 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:01

Ez azért eléggé alap dolog fiúknak is, főleg akinek alapból partiszemöldöke van.

2010. aug. 17. 10:33
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy vkit leb.ziznak csak azért, mert nem az unalmas kék-barna-fekete-fehér-khaki-bézs-tengelyről választ magának színeket, és ápolt, azt nem értem. Viszomnt az kiccccccsit vicces, hogy nyavalyogsz, hogy beképzeltnek tartanak, aztán utána nyomatod, hogy aki nem követi a divatot, az tuti irigy rád, meg nem tud magának annyi csajt fogni? Vegyél vissza kicsit az arcodból, akkor máris máshogy fognak hozzád állni... lehet, hogy már a kiállásodban is van egy ilyen lenéző-kihaénnem beütés, és ez is generálja a fikázást... és azt, hogy vki mennyire jól néz ki/mennyire jó arc, annak nem az a mércéje, hogy mennyi csaj tapad rá, hanem az, hogy milyenek (és ezt most főként nem a külsőre értem).
2010. aug. 17. 22:27
 48/50 anonim ***** válasza:
100%

A KISLÁNYOKNAK olyan kell mint te vagy, egy KISFIÚ. Egy darabig ellehetsz ezekkel, aztán ha idősebb leszel, kevesebb lesz, akkor már csak szimplán a buta lányoknak fogsz tetszeni.

De egy NŐNEK FÉRFI kell.

2010. aug. 20. 09:17
 49/50 anonim ***** válasza:
Fiam! Ekkora beképzelt seggf*jt ritkán látni itt... És szerintem azért konzervatívak az emberek mert ez az irányzat inkább a nőknek való...
2010. aug. 25. 10:56
 50/50 anonim ***** válasza:
Szerintem a stílusa miatt senkit nem kell oltani. Ez nem is konzervativizmus, hanem a mindent jobban tudók primitívsége. Szerintem senkit nem kell az öltözködési stílusa, higiéniai szokásai, étkezési szokásai, szexuális preferenciája, kora, neme, vallása, bőrszíne, kulturális vagy nyelvi hovatartozása alapján megkülönböztetni, kivéve, ha ezen tevékenységkifejtései során közrendet, közerkölcsöt, közegészséget, vagy bármilyen jogszabályt sért. Bár régi a kérdés, szerintem az király, hogy ápolt, igényes, és kiizmosított fiatal srác vagy/maradtál. De a lelki-szellemi igényesség is fontos. Pl. nem fekszünk össze mindenkivel, mint az amúgy jó külsejű Azariah a palacsintafesztiválon megtolta a toi-toi vécében a Bácsfi Diana-hasonmás bánya rémmel. (Amúgy mindkettő hibás, erkölcstelen dög).
2022. júl. 24. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!